Σία Κοσιώνη: Τα γενέθλια της μητέρας της, η σπάνια κοινή φωτό τους και το... «παλιοντιμπέιτ»!
Showbiz

Σία Κοσιώνη: Τα γενέθλια της μητέρας της, η σπάνια κοινή φωτό τους και το... «παλιοντιμπέιτ»!

Χθες, μέρα που η Σία Κοσιώνη ήταν πολύ απασχολημένη από το πρωί μέχρι αργά το βράδυ με το debate των πολιτικών αρχηγών στο Ραδιομέγαρο της ΕΡΤ και έτσι δεν μπορούσε να γιορτάσει όπως θα ήθελε τα γενέθλια της μητέρας της. 

Ένα αγαπημένο της πρόσωπο που αποτελεί και τον φύλακα άγγελό της, τον άνθρωπο που εμπιστεύεται απόλυτα και αγαπά επίσης απόλυτα.

Χθες λοιπόν που είχε τα γενέθλιά της η μαμά της, η Σία Κοσιώνη δεν μπορούσε να χαρεί την όμορφη αυτή ημέρα για την οικογένειά της και έτσι μετακίνησε τη μικρή αυτή γιορτή για τη σημερινή βραδιά.

Μάλιστα, η Σιδηρά Κυρία των ειδήσεων του ΣΚΑΪ ανέβασε μία φωτό με τη μητέρα της σε τρελά κέφια κατά την έξοδό τους να απολαμβάνουν την όμορφη αυτή οικογενειακή στιγμή με τη Σία Κοσιώνη να είναι συνεχώς δίπλα στη μαμά της.

Ανέβασε μία φωτό από τη βραδιά, και συγκεκριμένα τη στιγμή που θα έσβηνε τα κεράκια της τούρτας και έγραψε στη λεζάντα με πολύ χιούμορ:

«Η Ελληνίδα μάνα επέδειξε την απαραίτητη ανοχή να γιορτάσει με μια μέρα καθυστέρηση τα γενέθλιά της λόγω ενός παλιοντιμπειτ! Χρόνια πολλά μαμά!»

Η Σία Κοσιώνη είναι πολύ δεμένη με την οικογένειά της και φυσικά δεν θα έχανε με τίποτα μία τόσο όμορφη στιγμή.

Δείτε φωτογραφίες παρακάτω:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved