Ανανιάδης – Τροστ: Σε τροχιά γάμου το ζευγάρι – Η σπάνια κοινή τους φωτό και τα σχέδια
Showbiz

Ανανιάδης – Τροστ: Σε τροχιά γάμου το ζευγάρι – Η σπάνια κοινή τους φωτό και τα σχέδια

Από το καλό στο καλύτερο οδεύει η σχέση του Άνθιμου Ανανιάδη και της Ιρένε Τροστ.

Το ζευγάρι που σπάνια κάνει κοινές εμφανίσεις και αυτός είναι και ο λόγος που δεν έχουμε πολλές φωτογραφίες τους κι έχει επιλέξει να κρατά την προσωπική του ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, βρίσκεται σε τροχιά γάμου.

anthimos-(6).jpg

Πιο συγκεκριμένα σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας On Time νιώθουν πλέον έτοιμοι να κάνουν το επόμενο βήμα στη σχέση τους και να ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας.

Σύμφωνα μάλιστα με τις ίδιες πληροφορίες το μονόπετρο το οποίο εθεάθη να φορά η Ιρένε μαρτυρά πως μάλλον έχουν αρχίσει να κάνουν σχέδια γάμου μετά τα δυο χρόνια σχέσης τους.

anthimos-(1).jpg

Η σπάνια κοινή τους φωτογραφία αναρτήθηκε πρόσφατα στον προσωπικό λογαριασμό που διαθέτει η Σάντρα Βουτσά στο Instagram, όπου όλοι μαζί είχαν περάσει Καθαρά Δευτέρα.

anthimos-(2).jpg

«Καθαρά Δευτέρα....Πριν από μια εβδομάδα.Μια ημέρα πριν την Εθνική Τραγωδία....Βρεθήκαμε με φίλους κ οικογένεια για να περάσουμε μια ωραία ημέρα,όλοι μαζί....Κ φυσικά περασαμε φανταστικά,φάγαμε,γελάσαμε,κλάψαμε για τους δικούς μας ανθρώπους που έχουν φύγει,είπαμε ιστορίες,διαφωνήσαμε,συμφωνήσαμε κ ολα αυτά τα ωραία που κάνουμε εμεις οι Έλληνες,οταν βρισκόμαστε με τους αγαπημένους μας..», είχε γράψει μεταξύ άλλων στην ανάρτησή της.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved