Νικόλας Ράπτης: Παντρεύεται ο παρουσιαστής, σε κλειστό οικογενειακό κύκλο
Showbiz

Νικόλας Ράπτης: Παντρεύεται ο παρουσιαστής, σε κλειστό οικογενειακό κύκλο

Ο παρουσιαστής Νικόλας Ράπτης και η σύντροφός του, Εμμανουέλα, ετοιμάζονται να παντρευτούν σε στενό οικογενειακό και φιλικό κύκλο.

Ο Νικόλας Ράπτης ετοιμάζεται το καλοκαίρι να ντυθεί γαμπρός στο πλευρό της αγαπημένης του Εμμανουέλας. Η σχέση τους μετρά ήδη έξι χρόνια. Έχουν δοκιμαστεί ως ζευγάρι και πλέον είναι έτοιμοι για το επόμενο βήμα στην κοινή ζωή τους. Είναι και οι δύο άνθρωποι χαμηλών τόνων, με τον Νικόλα να παραμένει φειδωλός αλλά ουσιαστικός στις δηλώσεις που αφορούν την προσωπική του ζωή.

«Έχω καταλήξει ότι δεν θα μπορούσα να είμαι με κανέναν άλλον άνθρωπο πέραν της Εμμανουέλας. Είναι ο άνθρωπος της ζωής μου. Το λέω και το εννοώ. Την αγαπάω πάρα πολύ. Με έχει γνωρίσει όταν δεν ήμουν στα καλά μου. Έχει περάσει όλη τη φάση. Είναι πολύ σημαντικό ότι με στήριξε και με βοηθάει παντού, σε όλα», έχει δηλώσει χαρακτηριστικά.

Δεν έχουν διαρρεύσει πολλές λεπτομέρειες για τη γαμήλια τελετή, αφού επιθυμία και των δύο είναι να κρατήσουν αυτή την ιδιαίτερη στιγμή αυστηρά προσωπική. Έχουν ήδη ανακοινώσει τον γάμο στους καλεσμένους στέλνονταςτο απαραίτητο «save the date», και όλοι έχουν σεβαστεί την επιθυμία του ζευγαριού να μείνει σε στενό κύκλο η ευχάριστη είδηση. Άλλωστε, σε στενό κύκλο θα πραγματοποιηθεί και το μυστήριο.

Γαμήλια πρόταση

Η πρόταση γάμου έγινε πριν από έναν χρόνο στο Παρίσι με έναν ιδιαίτερα παιχνιδιάρικο τρόπο, όπως έχει αποκαλύψει ο παρουσιαστής και ραδιοφωνικός παραγωγός «Δεν ήθελα να κάνω την πρόταση γάμου ούτε στον Πύργο του Αϊφελ ούτε σε κάποιο εστιατόριο, αλλά στην Disneyland.

Ήθελα να είναι παραμυθένιο, ήταν φανταστικά! Τα συναισθήματα ήταν χαρά, ευτυχία και γέλιο. Έβαλα το μονόπετρο σε ένα κουκλάκι, γονάτισα μπροστά στην Εμμανουέλα και της ζήτησα να με παντρευτεί. Δεν το περίμενε, υπήρχε αμηχανία. Της λέω "Ωχ, κοίτα τι έχει η Μίνι", κοκαλώνει, γονατίζω, με κοιτάζει και εκείνη την ώρα της λέω "θέλεις να με παντρευτείς"».

Το μεγάλο «ναι» της Εμμανουέλας ήταν για τον Νικόλα το ωραιότερο δώρο.

Μια ανάσα πριν από τη σημαντική ημέρα τους με την ευχάριστη πίεση των τελευταίων προετοιμασιών, αισθάνονται και οι δύο έτοιμοι να επισημοποιήσουν τη σχέση τους και να ανταλλάξουν όρκους αιώνιας αγάπης ενώπιον Θεού και ανθρώπων.

Πηγή: reallife

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved