Σία Κοσιώνη: H απίθανη selfie ανήμερα των γενεθλίων της, η ηλικία και η ιδιαίτερη ευχή
Showbiz

Σία Κοσιώνη: H απίθανη selfie ανήμερα των γενεθλίων της, η ηλικία και η ιδιαίτερη ευχή

Τα γενέθλιά της γιορτάζει σήμερα (16-05) η Σία Κοσιώνη με μια απίθανη selfie και την πιο ιδιαίτερη ευχή.

Λίγα λεπτά μετά το τέλος του κεντρικού δελτίου που παρουσιάζει στον ΣΚΑΙ η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια έγραψε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Ιnstagram:

«Σήμερα έγινα 43. Είμαι πιο ευγνώμων από ποτέ στους ανθρώπους που γεμίζουν την καρδιά μου με αγάπη. Και πιο αποφασισμένη από ποτέ να απολαμβάνω και την τελευταία ηλιαχτίδα της μέρας. Ευχαριστώ από καρδιάς για τις αμέτρητες ευχές… 🙏❤️ #birthday #43 #thankyou #grateful», λαμβάνοντας δεκάδες ευχές από τους φίλους της.

kosioni-(2).jpg

Μπορεί εμείς να την βλέπουμε καθημερινά με τα αυστηρά ταγιέρ να μας μεταφέρει τις τελευταίες εξελίξεις σε ό,τι αφορά την ελληνική και την διεθνή επικαιρότητα, όταν κλείνουν τα φώτα είναι μία τρυφερή μανούλα για τον γιο της Δήμο τον οποίο έχει αποκτήσει από τον γάμο της με τον Δήμαρχο της Αθήνας Κώστα Μπακογιάννη.

«Δεν θέλω να σκέφτομαι καν τι περάσαμε όλα αυτά τα χρόνια. Όλα έχουν αφήσει ένα αποτύπωμα πάνω μου. Επιπλέον η πολυετής δημόσια έκθεση σε συνδυασμό με την εμπειρία και την ωριμότητα που έχω πλέον αποκτήσει, με έχουν κάνει έναν άνθρωπο ανθεκτικό, που δύσκολα εκπλήσσεται και ακόμη πιο δύσκολα αιφνιδιάζεται», έχει πει η ίδια

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved