Κωνσταντίνος Μουταφτσής:«Η περίοδος που "χάθηκε" ο Πάνος Νάτσης ήταν απ΄τις χειρότερες της ζωής μου»
Showbiz

Κωνσταντίνος Μουταφτσής:«Η περίοδος που "χάθηκε" ο Πάνος Νάτσης ήταν απ΄τις χειρότερες της ζωής μου»

Ο Κωνσταντίνος Μουταφτσής μιλά για όλους και για όλα σε πρόσφατη συνέντευξη που παραχώρησε σε εβδομαδιαίο περιοδικό.

Ο θάνατος του Μπίλι στο «Γλυκάνισο», η αίσθηση που του άφησε αυτός ο ακραίος ρόλος, ο τρόπος που λειτουργεί στη ζωή του απέναντι στο κακό, οι ρατσιστικές συμπεριφορές που έχει βιώσει, τα επιπλέον κιλά που ανά περιόδους είχε, ο δεύτερος κύκλος της σειράς «Σέρρες» όπου θα πρωταγωνιστήσει, αλλά και τα γυρίσματα για το σίριαλ της δημόσιας τηλεόρασης «Στα σύρματα» που θα ξεκινήσει τις επόμενες ημέρες και θα διαδραματίζεται μέσα σε φυλακές.

  • Τέλη του καλοκαιριού θα ξεκινήσουν τα γυρίσματα για το δεύτερο κύκλο της σειράς «Σέρρες», όπου υποδυθήκατε τον Θωμά. Τι αγαπήσατε σε αυτόν το χαρακτήρα;

Ο Θωμάς είναι ο κλασικός Έλληνας πρωτότοκος του καλού ’80-’90. Είναι ένα παιδί που έχει μεγαλώσει με παροχές. Παρ’ όλα αυτά, επειδή έχει ανατραφεί από καλή πάστα ανθρώπων είναι και ο ίδιος καλός, αλλά είναι αυτό που λέμε «βολεψάκιας».

Εκμεταλλεύεται ότι τον αγαπούν και τον έχουν στα όπα όπα.

moutaftsis.webp

Αναμφίβολα αυτή η περίοδος πρέπει να ήταν από τις χειρότερες της ζωής μου. Συνδυάστηκε και με το θάνατο ενός δικού μου ανθρώπου και με σόκαρε πολύ. Όταν είσαι με έναν άνθρωπο καθημερινά στη δουλειά, τον ζεις, έναν άνθρωπο γεμάτο ζωή και ξαφνικά δεν υπάρχει, είναι ένα μεγάλο σοκ. Συνειδητοποιείς πόσο μάταια είναι όλα. Δυστυχώς, ο Πάνος ήταν ακόμη στην αρχή και θα βλέπαμε πολύ όμορφα πράγματα από εκείνον στο μέλλον. Με αυτήν τη σειρά και κάτι σημαντικό που ετοίμαζε για το θέατρο, του λέγαμε «τώρα ξεκινάς», παρότι είχε κάνει ήδη πράγματα στη δουλειά. Έδειξε δείγμα του ταλέντου του στις «Σέρρες», αλλά το σημαντικό ήταν οτι επροκειτο για ένα εξαιρετικό παιδί. Ακούγεται λίγο κλισέ, αλλά μιλάμε για ένα πραγματικά καλό παιδί!

  • Ο ρόλος του στη σειρά θα ανπκατασταθεί. Γνωρίζετε ποιος θα είναι ο ηθοποιός που θα τον αναλάβει;

Δεν έχω την παραμικρή ιδέα. Δεν γνωρίζουμε τίποτα ακόμη. Είναι θέμα του Γιώργου Καπουτζίδη, του Σταμάτη Πατρώνη και προφανώς της παραγωγής, αλλά όπως ήμουν σίγουρος ότι ο Γιώργος –μετά τό τραγικό συμβάν- θα έκανε τη σωστή επιλογή να συνεχιστεί η σειρά, έτσι θα κάνει και τώρα. Έχω μια εμπιστοσύνη σε αυτό τον άνθρωπο, που δεν μπορώ να σας τη δικαιολογήσω. Κοιμάμαι ήσυχος πως ό,τι και να γίνει θα κάνει το σωστό.

  • Παράλληλα, θα είστε και στη σειρά της ΕΡΤ «Στα σύρματα» με τον Θανάση Τσαλταμπάση...

Ναι, σε σκηνοθεσία και κείμενο του Χάρη Μαζαράκη. Είναι άλλη μια ευτυχής συγκυρία. Δεν μπορώ να πω πολλά ακόμη, διότι δεν γνωρίζουμε πολλά, αλλά είναι μια κωμωδία από τις παλιές. Εννοώ ότι έχει ένα χιούμορ που έχουμε καιρό να απολαύσουμε στην τηλεόραση, που μας έχει λείψει και θέλουμε να το ξαναδούμε. Ένα χιούμορ κατά ριπάς... Με συνεχόμενες ατάκες, είπε ο Κωνσταντίνος Μουταφτσής στο 7 Μέρες TV.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved