Πέγκυ Ζήνα: Συγκινημένη στην κηδεία του Στηβ Κακέτση - «Ήταν ένας άρχοντας»
Showbiz

Πέγκυ Ζήνα: Συγκινημένη στην κηδεία του Στηβ Κακέτση - «Ήταν ένας άρχοντας»

«Ο Στηβ ήταν ένας άνθρωπος γεμάτος ζωή, που είχε ζήσει τα πάντα, που έλεγε χωρίς φόβο την άποψή του αυθόρμητα σαν τα μικρά παιδιά. Όσοι τον αγαπούσαμε τον αγαπούσαμε για αυτόν τον λόγο, για την αλήθεια του», δήλωσε η Πέγκυ Ζήνα στην κηδεία του Στηβ Κακέτση.

Για τη συνεργασία της με τον επιχειρηματία, ο οποίος έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 73 ετών, έπειτα από χρόνια προβλήματα υγείας μίλησε η τραγουδίστρια Πέγκυ Ζήνα από το Κοιμητήριο Παπάγου όπου βρέθηκε προκειμένου να πει το τελευταίο αντίο στον αγαπημένο όλων των καλλιτεχνών Στηβ Κακέτση.

«Ο Στηβ ήταν ένας άνθρωπος γεμάτος ζωή, που είχε ζήσει τα πάντα, που έλεγε χωρίς φόβο την άποψή του αυθόρμητα σαν τα μικρά παιδιά. Όσοι τον αγαπούσαμε τον αγαπούσαμε για αυτόν τον λόγο, για την αλήθεια του», δήλωσε η Πέγκυ Ζήνα.

1684747766061-938251296-kidia-kaketsi-(3).jpg

«Ήταν ένας άνθρωπος με αρχοντικό χαρακτήρα, γενναιόδωρο, δοτικό. Ένας άνθρωπος που ζούσε τη ζωή και στις καλές και στις άσχημες στιγμές της. Είχε περάσει πολλά και πρέπει να σεβαστούμε την επιθυμία της ψυχής του να φύγει τη δεδομένη στιγμή, γιατί το τελευταίο διάστημα είχε ταλαιπωρηθεί αρκετά», επισήμανε η τραγουδίστρια.

«Τον τελευταίο καιρό ήταν απομονωμένος, γιατί ένα στοιχείο του χαρακτήρα του ήταν ότι ήταν αξιοπρεπής και περήφανος. Δεν ήθελε ποτέ κανείς να τον λυπηθεί, ήταν άρχοντας», τονίζει συγκινημένη η Πέγκυ Ζήνα για τον Στηβ Κακέτση.

1684747765740-89902340-kidia-kaketsi-(6).jpg

Σε άλλο σημείο των δηλώσεών της η τραγουδίστρια παραδέχεται πως είχε χάσει την επικοινωνία της μαζί του τα τελευταία 2-3 χρόνια λόγω και της πανδημίας του Covid, ενώ σημείωσε πως ο Στηβ Κακέτσης ήταν ο πρώτος άνθρωπος που την εμπιστεύτηκε και με τον οποίο συνεργάστηκε στον χώρο της μουσικής.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved