Νόνικα Γαληνέα: Η σοβαρή περιπέτεια υγείας, η πίστη και ο τρόπος που έβλεπε τον θάνατο
Showbiz

Νόνικα Γαληνέα: Η σοβαρή περιπέτεια υγείας, η πίστη και ο τρόπος που έβλεπε τον θάνατο

Η Νόνικα Γαληνέα, η σπουδαία ηθοποιός, που μεσουράνησε στο καλλιτεχνικό στερέωμα από τη δεκαετία του ’60, έφυγε από τη ζωή και η είδηση του θανάτου της σκόρπισε θλίψη.

Η ίδια, είχε ταλαιπωρηθεί αρκετά με την υγεία της τους περασμένους μήνες και είχε μιλήσει για την περιπέτεια που πέρασε και που την έφερε κοντά στον θάνατο, σε συνέντευξή της στην εφημερίδα Secret.

Διαβάστε παρακάτω τι έλεγε η ίδια πριν από λίγους μήνες....

  • Τι ακριβώς σας συνέβη;

Έχασα τις αισθήσεις μου, με βρήκαν κάτω.

  • Πώς νιώσατε εκείνη τη στιγμή; Φοβηθήκατε τον θάνατο;

Κοιτάξτε, όλοι θα «φύγουμε» κάποια στιγμή, θα μπορούσε άνετα να πρόκειται για τη δική μου στιγμή, αλλά είμαι εδώ, είμαι ζωντανή και θεωρώ τον εαυτό μου ιδιαίτερα τυχερό. Δεν θέλω να ανησυχεί κανείς σας για μένα. Προσωπικά προστατεύω τον εαυτό μου και το ίδιο εύχομαι σε όλους σας. Όσον αφορά τον θάνατο, όπως ξεκίνησα να εξηγώ, όχι, δεν τον φοβήθηκα. Ο λόγος είναι πως είμαι γεμάτη από πράγματα που έζησα, νιώθω πλήρης μέσα μου, ολοκληρωμένη.

3516_NONIKA_GALINEA_21032007.jpg

Η Νόνικα Γαληνέα στο Μέγαρο Μουσικής.

  • Εκείνο το διάστημα της νοσηλείας σας από πού αντλήσατε δυνάμεις; Η ανεβασμένη ψυχολογία, προκειμένου να ανταπεξέλθεις σε αντιξοότητες, πολλώ δε μάλλον όταν μιλάμε για θέματα υγείας, είναι καταλυτικός παράγοντας.

Πιστεύω πολύ στην Παναγία. Δεν θεωρώ εξάλλου πως τελικά μας έχει μείνει και κάτι άλλο εκτός από την πίστη μας. Δεν βλέπετε το χάλι στο οποίο βρίσκεται ο κόσμος σήμερα; Αυτό, δε, που συνέβη -και συμβαίνει ακόμη- με την έξαρση του κορονοϊού είναι τραγικό.

  • Εσείς νοσήσατε από COVID;

Όχι, δεν κόλλησα γιατί, όπως και να έχει, πλέον δεν πάω πουθενά. Βλέπω τηλεόραση με πολύ πόνο στο στομάχι, γιατί θλίβομαι βαθύτατα. Δείτε πού καταντήσαμε... Και ο κορονοϊός να μην υπήρχε, τα πράγματα που αντικρίζω στην τηλεόραση είναι φρικαλέα. Αυτά που λέγονται και ακούμε τώρα πια σε καθημερινή βάση είναι φόνοι, βιασμοί...

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved