Ιωάννα Μαλέσκου: Η βόλτα με την κόρη της στη φύση και η σιλουέτα της ένα μηνά μετά τη γέννα!
Showbiz

Ιωάννα Μαλέσκου: Η βόλτα με την κόρη της στη φύση και η σιλουέτα της ένα μηνά μετά τη γέννα!

Το πρώτο της παιδάκι έφερε στον κόσμο πριν από ένα περίπου μήνα η Ιωάννα Μαλέσκου, καρπό του έρωτά της με τον σύντροφό της, Κωνσταντίνο Δανιά.

Η όμορφη παρουσιάστρια δεν χάνει λεπτό από τις στιγμές μαζί της με τη μικρούλα να της έχει πάρει το μυαλό!

Μετά το πρώτο εικοσαήμερο η Ιωάννα ξεκίνησε δειλά δειλά τις πρώτες βόλτες της μαζί της αν και εφόσον βέβαια το επιτρέπει και ο καιρός.

1683986230667-326487216-maleskou-(6).jpg

Τις προηγούμενες ημέρες η ίδια εκμεταλλευόμενη την καλοκαιρία πήρε τη μικρούλα της και βγήκαν βόλτα στη φύση με το καροτσάκι.

Όπως θα δεις και στις φωτογραφίες η όμορφη Ιωάννα έχει πλέον βρει τους ρυθμούς της και μάλιστα έχει ήδη χάσει τα πρώτα κιλάκια που είχε βάλει κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης της.

Δες τη φωτό στη gallery

«Σίγουρα το σώμα της γυναίκας αλλάζει τελείως κατά την εγκυμοσύνη. Ωστόσο, επειδή είχα πάντα πολύ καλή σχέση με τη ζυγαριά, δεν υπήρχε περίπτωση να αγχωθώ! (γέλια) Εννοείται ότι άνοιξε η όρεξή μου, παρ’ όλα αυτά προσπαθούσα και προσπαθώ να την ελέγχω. Πέρα από τη διατροφή, φροντίζω να γυμνάζομαι για να επανέλθει το σώμα μου, αλλά και για να αισθάνομαι ότι μπορώ να κάνω πράγματα που έκανα και πριν - προσαρμοσμένα, φυσικά, στη νέα συνθήκη», είχε πει η ίδια μιλώντας για τα κιλά της εγκυμοσύνης της.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved