Η προσωπική εξομολόγηση της Παπουτσάκη: «Έχω τη βαθιά ανάγκη να μοιραστώ μαζί σας την εμπειρία μου»
Showbiz

Η προσωπική εξομολόγηση της Παπουτσάκη: «Έχω τη βαθιά ανάγκη να μοιραστώ μαζί σας την εμπειρία μου»

Μία προσωπική εξομολόγηση θέλησε να κάνει μέσα μίας ανάρτησής της η Κατερίνα Παπουτσάκη η οποία αν και ενεργή στα social media, αποφεύγει να αναφέρεται σε προσωπικά της ζητήματα. 

Να όμως που αυτή τη φορά θέλησε να μοιραστεί κάτι με τους διαδικτυακούς της φίλους.

H όμορφη ηθοποιός και τραγουδίστρια έζησε την εμπειρία του Breathwork που όπως αποκάλυψε, την ευεργέτησε. Πρόκειται για μια σωματική προσέγγιση που χρησιμοποιεί την Συνειδητή Συνδεδεμένη Αναπνοή μαζί με πολλές άλλες αναπνευστικές τεχνικές ώστε να συμβάλλει στη βελτίωση της ψυχικής υγείας, την καταπολέμηση άγχους κρίσεων και πολλών άλλων τέτοιων διαταραχών.

«Έχω τη βαθιά ανάγκη να μοιραστώ μαζί σας την εμπειρία μου, γιατί όταν κάποιος νιώθει ότι ευεργετείται, χρειάζεται να το μοιράζεται. Δεν θα πω πολλά» έγραψε αρχικά η Κατερίνα Παπουτσάκη και συνέχισε:

«Θα πω μόνο ότι σε μια ζόρικη φάση στη ζωή μου, ανακαλύπτω τη δύναμη μου και βαδίζω σε μονοπάτια αποκαλυπτικά, μαθαίνοντας να αγαπάω περισσότερο την Κατερίνα, να μην ταυτίζομαι συναισθηματικά με ανθρώπους και καταστάσεις που δημιουργούν τοξικά συναισθήματα, αλλά και να αντιμετωπίζω τις δυσκολίες με ψυχραιμία και ΑΓΑΠΗ».

Να θυμίσουμε ότι τον Νοέμβριο του 2022 έγινε γνωστό ότι η Κατερίνα Παπουτσάκη και ο σύζυγός της Παναγιώτης Πιλαφάς αποφάσισαν να δώσουν τέλος στον γάμο τους που κράτησε περίπου δέκα χρόνια.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved