Νόνικα Γαληνέα: Ιδού η εντυπωσιακή εγγονή της που απέφευγε να την αποκαλεί «γιαγιά»
Showbiz

Νόνικα Γαληνέα: Ιδού η εντυπωσιακή εγγονή της που απέφευγε να την αποκαλεί «γιαγιά»

Νόνικα Γαληνέα: Απέραντη θλίψη σε όλη την Ελλάδα προκάλεσε η είδηση του θανάτου της Νόνικα Γαληνέα.

Η σπουδαία κυρία του θεάτρου έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 84 ετών βυθίζοντας στο πένθος την οικογένειά της αλλά και σύσσωμο τον καλλιτεχνικό κόσμο.

Η ηθοποιός παντρεύτηκε τον νευρολόγο Νίκο Μουτούση με τον οποίο απέκτησαν τρεις κόρες. Ο λόγος για την Αλεξία, την Αριέττα και την Αμαλία οι οποίες ακολούθησαν τον δικό της δρόμο και μάλιστα η ίδια είχε πει σε συνέντευξη της πως εκείνες έχουν περισσότερο ταλέντο από το δικό της.

Η Νόνικα Γαληνέα είχε και μία εγγονή, τη Νόνικα Τσαπέλα κόρη της Αλέξιας Μουτούση η οποία είχε πει πως απέφευγε να αποκαλεί γιαγιά τη σπουδαία ηθοποιό. Μάλιστα η ίδια έφερε στον κόσμο το πρώτο της παιδί χαρίζοντας στη σπουδαία ηθοποιό και το πρώτο της δισέγγονο.

TSAPELA.JPG

Η 30χρονη σήμερα Νόνικα Τσαπέλα ασχολήθηκε με το modeling ενώ πρόσφατα ολοκλήρωσε και τις θεατρικές σπουδές της στο Παρίσι.

Γιαγιά και εγγονή είχαν ποζάρει αρκετές φορές στο φωτογραφικό φακό με την σπουδαία ηθοποιό να καμαρώνει για την εγγονή της.

Δείτε εικόνες στην παρακάτω Gallery:

Σε συνέντευξη της το 2014 η Νόνικα Τσαπέλα είχε αποκαλύψει πως απέφευγε να αποκαλεί γιαγιά την αρχόντισσα του ελληνικού θεάτρου, καθώς όπως τόνισε οι δυο τους τα έλεγαν όλα μεταξύ τους, σαν δυο καλές φίλες…

«Δεν μπορούσα να την αποκαλώ γιαγιά, είναι πολύ σημαντικό για μένα που την έχω. Τη θυμάμαι μια ζωή να προσπαθεί να μου μαθαίνει να περπατάω και να κινούμαι σωστά. Να ντύνομαι σωστά και τα μαλλιά μου να είναι επιμελημένα. Η γιαγιά μου πάντα ήθελε να ξέρει και να μαθαίνει τα πάντα, ειδικά για τους έρωτές μου», δήλωνε η εγγονή της ηθοποιού.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved