Σοφία Αλιμπέρτη: Συγκλονίζει η εξομολόγησή της: «Είχα φτάσει 45 κιλά. «Κλείδωνε» ο λαιμός μου»
Showbiz

Σοφία Αλιμπέρτη: Συγκλονίζει η εξομολόγησή της: «Είχα φτάσει 45 κιλά. «Κλείδωνε» ο λαιμός μου»

Σε μια σπάνια εξομολόγηση προχώρησε η Σοφία Αλιμπέρτη μέσα από την εκπομπή της.

Με αφορμή το θέμα της εκπομπής της «κρίσεις πανικού» και την καλεσμένη της, Αφροδίτη Κουρτάκη, η παρουσιάστρια μίλησε για τη δική της εμπειρία.

«Θέλω να σε αγκαλιάσω, πραγματικά θέλω να βάλω τα κλάματα. Σε καταλαβαίνω όσο δεν μπορείς να φανταστείς. Έχω περάσει κι εγώ κρίσεις πανικού, έχουν περάσει και τα παιδιά μου. Ο μικρός μου περνάει ακόμα», είπε η Σοφία Αλιμπέρτη.

aliberti-(2).jpg

«Εγώ, ας πούμε, δε μπορούσα να καταπιώ. Είχα φτάσει 45 κιλά, «κλείδωνε» ο λαιμός και είχα θέμα με την κατάποση. Με «χτύπησε» εκεί και είχα και ταχυπαλμίες φυσικά».

«Κατ’ αρχάς δουλεύω από πάρα πολύ μικρή, οπότε φαντάζεσαι ότι η ζωή μου πάντα έτρεχε. Έκανα πολλά πράγματα που δεν θα έπρεπε να τα κάνει ένα παιδί, οπότε εκεί στα 18 μου χτύπησαν όλα τα καμπανάκια.

aliberti-(3).jpg

Εγώ τι έκανα από μόνη μου, επειδή ήταν και άλλη η εποχή, δε μπορούσες να απευθυνθείς σε ψυχολόγο, σε κοιτούσαν σαν τρελό, έβαλα από μόνη μου ένα φρένο. Να μη βγαίνω κάθε βράδυ, να βγαίνω μια φορά στο τόσο, επιλεκτικά, με ανθρώπους που νιώθω ασφαλής, που αγαπώ και με αγαπάνε. Να προσπαθήσω να βρω και πάλι τη χαρά σε μικρά, απλά, καθημερινά πράγματα», περιέγραψε για να καταλήξει: «Ο μεγάλος μου γιος λέει ότι ο σκοπός μας σε αυτή τη ζωή είναι να είμαστε ευτυχισμένη»

Δες το απόσπασμα

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved