Μπόμπα: Μέρες και νύχτες στην Αντίπαρο με την Κασσιανή Τανιμανίδη – O ξέφρενος χορός τους
Showbiz

Μπόμπα: Μέρες και νύχτες στην Αντίπαρο με την Κασσιανή Τανιμανίδη – O ξέφρενος χορός τους

Στην Αντίπαρο έχουν μετακομίσει προσωρινά η Χριστίνα Μπόμπα και ο Σάκης Τανιμανίδης έως ότου ολοκληρωθεί η ανακαίνιση στο σπίτι τους στην Αθήνα.

Η Χριστίνα έχει τη δυνατότητα να πραγματοποιεί τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις από το νησί ενώ ο Σάκης φέρει το μεγαλύτερο βάρος καθώς πηγαινοέρχεται μιας που πρέπει να επιβλέπει και τις εργασίες αλλά να περνά και χρόνο με την οικογένειά του.

Αυτές τις ημέρες μάλιστα, λόγω τριημέρου το σπίτι που νοικιάζουν στο νησί, επισκέφτηκε η αδερφή του Σάκη, Κασσιανή Τανιμανίδη!

tanimanidis-mpompa-(2).jpg

Οι δυο γυναίκες διατηρούν άψογες σχέσεις και συχνά τις βλέπουμε μαζί σε διάφορα στιγμιότυπα που μοιράζονται με τους followers τους στο Instagram. Χριστίνα και Κασσιανή «πειράζονται» συνεχώς αφού η θεία Κας λατρεύει τα δυο κορίτσια του αδερφού της.

Η Χριστίνα μάλιστα έχει ανεβάσει στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram διάφορες φωτογραφίες από τις κοινές τους στιγμές στο νησί ενώ το βίντεο τους να χορεύουν ξέφρενα είναι το κάτι άλλο!

Η Κασσιανή λατρεύει τις μικρές και φροντίζει να απολαμβάνει κι εκείνη στιγμές μαζί τους, ενώ να σας θυμίσουμε ότι ήταν από τις πρώτες που είχαν μάθει το φύλο τους, όταν ακόμα η Χριστίνα Μπόμπα ήταν έγκυος.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved