Ιφιγένεια Τζόλα: «Ξεσάλωσε» η Βασιλική! Τα πάρτι στη Μύκονο και οι βουτιές στην πισίνα
Showbiz

Ιφιγένεια Τζόλα: «Ξεσάλωσε» η Βασιλική! Τα πάρτι στη Μύκονο και οι βουτιές στην πισίνα

Ένα απίθανο τριήμερο στη Μύκονο απόλαυσε η Ιφιγένεια Τζόλα στη Μύκονο.

Το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος η τηλεοπτική «Βασιλική» έκανε ένα break από τα γυρίσματα για τη σειρά του Mega «Η Γη της Ελιάς» και πέρασε απολαυστικές στιγμές στο νησί των ανέμων παρέα με την αδερφή της και φίλους. Τo Instagram της μάλιστα «πήρε» φωτιά από στιγμιότυπα κατά τη διάρκεια της παραμονής της σε πολυτελές ξενοδοχείου του νησιού.

tzola-(1).jpg

Η Ιφιγένεια Τζόλα όπως θα δεις κι εσύ στα βίντεο δεν θυμίζουν σε τίποτα την τηλεοπτική Βασιλική. Ξέφρενοι χοροί, βουτιές στην πισίνα, σέξι εμφανίσεις και βέβαια τι πιο φυσιολογικό να περνά ξέγνοιαστα με την παρέα της.

Δες τα στιγμιότυπα

Η Ιφιγένεια Τζόλα σε πρόσφατη συνέντευξή ένα δυνατό spoiler αναφορικά με την εξέλιξη του ρόλου της.

«Στα επεισόδια που έχουμε γυρίσει δεν τον έχω ακόμα επισκεφτεί στο στρατόπεδο. Αυτό που μπορώ να πω είναι πως αργότερα η Βασιλική θα περάσει μια δοκιμασία, αλλά επειδή πλησιάζουμε στα τελευταία επεισόδια της σεζόν, που θα έχουμε και το μεγάλο φινάλε του β’ κύκλου, γιατί θεωρώ ότι είναι καλύτερο να τη δούμε και όχι να προετοιμαστούμε για αυτήν. Θα έχει σχέση με τον Φίλιππο. Θα δείξει πως θα εξελιχθεί, πως θα ξεπεραστεί όλο αυτό. Θα υπάρξει ανατροπή…», έχει πει.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved