Σοφία Λεοντίτση: «Το μεγαλύτερο άγχος μου είναι οι γιοι που μεγαλώνω να σέβονται και τον αέρα»
Showbiz

Σοφία Λεοντίτση: «Το μεγαλύτερο άγχος μου είναι οι γιοι που μεγαλώνω να σέβονται και τον αέρα»

Μία συγκινητική ανάρτηση έκανε η Σοφία Λεοντίτση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram με αφορμή την κοινωνία στην οποία ζούμε.

Όπως λέει η ίδια, το μόνο πράγμα που την ενδιαφέρει είναι οι δύο γιοι της να βγουν σωστοί άνθρωποι στην κοινωνία.

«Δουλεύοντας από το μηδέν και χωρίς να έχω το παραμικρό βύσμα σε ότι έχω κάνει στη ζωή μου, το μεγαλύτερο μου άγχος δεν ήταν το αν θα τα καταφέρω γιατί πάντα τα καταφέρνω.. το μεγαλύτερο άγχος της ζωής μου είναι οι γιοί που μεγαλώνω, να σέβονται και τον αέρα που αναπνέουν.
Έχοντας συναντήσει κάθε είδος ανθρώπου εκεί έξω με σπάνιο εκείνο το είδος του ευγενικού και όμορφου ανθρώπου, με τρόπους, με ωραία συμπεριφορά, καλό συνομιλητή και συνεργάτη.. έχω να πω πως στο μονο που θέλω να επιτύχω ειναι, τα παιδιά που θα βγουν μέσα από αυτο εδω το σπίτι, να σέβονται όλους τους ανθρώπους ανεξαρτήτως των πόσων ακολούθων έχουν στο ινσταγκραμ, ανεξαρτήτως της θεσεως που μπορεί να έχει ο κάθε άνθρωπος εκεί έξω.

sofia.leontitsi_351097213_782090216646571_114166997103114159_n.jpg

Τα παιδιά μου θέλω να ειναι ουσιαστικά πλάσματα χωρίς να διαχωρίζουν που έχουν καλύτερο συμφέρον. Αν καταφέρω αυτο θα ειναι η μεγαλύτερη επιτυχία της ζωής μου. Σήμερα άλλος ένας από αυτούς που εκθειάζετε στα σοσιαλ λόγω της δουλειάς του και γεμίζετε το προφίλ του με τις παρουσίες σας, με έκανε να δακρύσω στο κλείσιμο του τηλεφωνήματος μας επειδη δεν τον έμαθαν όλα αυτά που θα πεθάνω εγώ από τη στενοχώρια μου εάν δεν περάσω στα δικά μου τα αγόρια… σε μια περίοδο τρομερού άγχους για ένα από τα σημαντικότερα πράγματα για εμένα αυτή τη στιγμή που ειναι η δουλειά μου, έχασα το χρόνο μου με έναν από αυτούς του ινσταγκραμ που πλασάρουν γλυκύτητα και ομορφιά για λίγα likes ενώ στην πραγματικότητα η ψυχή τους και οι τρόποι τους είναι άδεια.

Μιλάτε όμορφα, μην βλέπετε τους ανθρώπους αφ υψηλού γιατί οτι και αν κανετε και όπιο και αν είναι το νούμερο δίπλα από την φωτογραφία σας στο ινσταγκραμ δεν θα σας κάνει ποτε αυτό σημαντικούς.
Ευγένεια. Καλοσύνη. Σεβασμός. Αυτό είναι το τρίπτυχο της επιτυχίας», έγραψε η Σοφία Λεοντίτση:

Αυτή είναι η ανάρτησή της:

leontitsi.JPG

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved