Μπαμπάς για δεύτερη φορά ο Ιβάν Σβιτάιλο- Το φύλο του μωρού και η γλυκιά αναμονή!
Showbiz

Μπαμπάς για δεύτερη φορά ο Ιβάν Σβιτάιλο- Το φύλο του μωρού και η γλυκιά αναμονή!

Για δεύτερη φορά μπαμπάς πρόκειται να γίνει σε λίγους μήνες ο Ιβάν Σβιτάιλο, εξέλιξη που τον κάνει να πετάει στον... έβδομο ουρανό από ευτυχία. 

Η σύζυγος του γνωστού χορευτή, χορογράφου και ηθοποιού, Σταυριάνα Γαρνάβου διανύει ήδη τον 4ο μήνα της εγκυμοσύνης της και μάλιστα οι νέοι γονείς που έχουν ήδη και ένα κοριτσάκι, έμαθαν πρόσφατα και το φύλο του μωρού τους.

Σύμφωνα με τη Real, το ζευγάρι περιμένει και πάλι κοριτσάκι, γεγονός που έκανε ακόμα πιο ευτυχισμένο τον Ιβάν Σβιτάιλο ο οποίος είναι τρελά ερωτευμένος με την πρώτη του κόρη.

Ο Ιβάν και η Σταυριάνα είχαν γνωριστεί και ερωτευτεί το 2015 και μετά από τέσσερα χρόνια και συγκεκριμένα τον Αύγουστο του 2019 αποφάσισαν να ενώσουν τις ζωές τους με πολιτικό γάμο. Η Σταυριάνα όμως ήταν ήδη έγκυος στην κόρη τους η οποία ήρθε στον κόσμο τον Φεβρουάριο του 2020 και σκόρπισε την απόλυτη ευτυχία στο ζευγάρι και τις οικογένειές τους.

Η ευτυχία θα διπλασιαστεί σύντομα αφού οι δύο ερωτευμένοι θα υποδεχτούν σε λίγους μήνες το δεύτερο παιδί τους.

1675178052450-773991021-ivan.jpg

Mε τη σύζυγό του την ημέρα που πήραν εξιτήριο από το μαιευτήριο μετά την άφιξη της πρώτης κόρης τους.

«Με γείωσε ο ερχομός της κόρης μου σε ένα διάστημα που ήταν δύσκολο για μένα γιατί έπρεπε να κάνω μια επανεκκίνηση και να επανεξετάσω τι είναι για μένα ο χορός και το θέατρο για να επιλέξω συνειδητά τι είναι αυτό που θέλω. Επίσης, ειδικά εμείς τα αγόρια, αργούμε λίγο να πάθουμε την αφύπνιση και να προσεγγίζουμε πλέον συνειδητά τα πράγματα» είχε δηλώσει σε συνέντευξή του παλιότερα ο Ιβάν Σβιτάιλο για τον ερχομό της πρώτης κόρης του.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved