Νικολέττα Ράλλη: Το βίντεο για τα γενέθλια της κόρης της, Σοφίας και το τρυφερό της μήνυμα
Showbiz

Νικολέττα Ράλλη: Το βίντεο για τα γενέθλια της κόρης της, Σοφίας και το τρυφερό της μήνυμα

Με την πιο τρυφερή ανάρτηση θέλησε να μοιραστεί τις σκέψεις της για τα γενέθλια της κόρης της, Σοφίας η Νικολέττα Ράλλη.

Η παρουσιάστρια γιόρτασε την ξεχωριστή αυτή ημέρα με ένα μοναδικό βίντεο από την περίοδο που γεννήθηκε η κόρη της, που αποτελεί καρπό του έρωτα της με τον Μιχάλη Ανδρούτσο.

Η μικρή Σοφία συμπληρώνει τρία χρόνια ζωής και η μητέρα της έστειλε το πιο όμορφο μήνυμα μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Η ίδια μοιράστηκε το πιο γλυκό βίντεο και έγραψε:

«Γιορτάζοντας τρία χρόνια μητρότητας, το λιγότερο που μπορούσα να κάνω, είναι να μοιραστώ αυτό το βίντεο μαζί σας. Το βλέπετε με ήχο, και το κάνετε και save για όταν επιθυμείτε κάτι χαλαρωτικό χαλαρωτικό! Επίσης, στις δικές σας τέτοιες επετείους, πέρα από τις λογικές ανασκοπήσεις, μην ξεχνάτε να λέτε ένα μεγάλο μπράβο στον εαυτό σας, που μεγαλώνετε έναν άνθρωπο!», έγραψε η Νικολέττα Ράλλη.

https://www.instagram.com/p/CtW0B8bI4Md

Η Νικολέττα Ράλλη είχε μιλήσει στη Νάνσυ Παραδεισανού για τη μητρότητα και πώς βίωσε την εγκυμοσύνη την περίοδο της καραντίνας.

"Είναι το απόλυτο θαύμα. Είναι το νόημα της ζωής".

Για το πώς την επηρέασε ψυχολογικά ο ερχομός του παιδιού.

"Πολύ άσχημα. Με μαύρισε πάρα πολύ. Ξεκίνησα και χάπια στους έξι μήνες. Πήρα τηλέφωνο έναν φίλο μου ψυχίατρο και του είπα: "κοίταξε να δεις, διακρίνω ένα μοτίβο ότι κάθε μέρα στις 15.30 το μεσημέρι μου έρχεται μαυρίλα" … Αυθυποβολή ήτανε; Αλλά έλεγα: "ωχ, ωχ, ωχ, έρχεται η ώρα". Δεν ξέρω αν είχα πανικοβληθεί ή είχα πρόβλημα. Πήρα τα χαπάκια μου και το ευχαριστήθηκα", παραδέχτηκε και συνέχισε: "Δεν μου είπε τι έχω… μου είπε ότι είναι φυσιολογικό με τον εγκλεισμό, με τη μητρότητα… Μην ξεχνάμε ότι ήμουν σε ένα μαιευτήριο που θύμιζε ΚΑΤ".

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved