«Πολύ μπότοξ έχει πέσει», έγραψε hater στο twitter για τη Γερμανού- Πώς την ξεμπρόστιασε η Ναταλία;
Showbiz

«Πολύ μπότοξ έχει πέσει», έγραψε hater στο twitter για τη Γερμανού- Πώς την ξεμπρόστιασε η Ναταλία;

Δεν είναι η πρώτη φορά που η Ναταλία Γερμανού απαντά σε αρνητικά σχόλια αλλά αυτή τη φορά το προχώρησε ένα βήμα παρακάτω –και καλά έκανε-.

«Τα φρύδια και το βλέμμα της Ναταλία Γερμανού έχουν μία όψη άσχημη” . Πολύ μπότοξ έχει πέσει…», έγραψε σε ανάρτησή του χρήστης του twitter με την παρουσιάστρια να ξεμπροστιάζει τον χρήστη κάνοντας λόγο για fake λογαριασμό.

germanou-(4).jpg

Πιο συγκεκριμένα, η Ναταλία Γερμανού χρησιμοποίησε ένα gif: «Απάτη! Ψεύτικο προφίλ, ψεύτικο όνομα». Και φυσικά τα σχόλια υπέρ της Ναταλίας πήραν «φωτιά»!


Το καλύτερο βέβαια σε αυτό το story είναι ότι η ακομπλεξάριστη Ναταλία ποτέ δεν έκρυψε ότι έχει κάνει μπότοξ!

«Δεν φοβάμαι που μεγαλώνω. Το μόνο που φοβάμαι είναι οι αρρώστιες. Δηλαδή φοβάμαι να χάσω την υγεία μου. Δεν φοβάμαι ούτε τον θάνατο ούτε τον χρόνο που περνάει.

germanou-(2).jpg

Αν σου δείξω τις φωτογραφίες μου όταν ήμουν είκοσι χρονών και τις συγκρίνεις με το πώς είμαι τώρα, θα μου πεις πως είμαι καλύτερη τώρα…. Αισθάνομαι ότι είμαι πιο νόστιμη τώρα, παρά όταν ήμουν είκοσι. Δεν κρύβω ότι έχω κάνει botox. Όσο όμως μπορώ και με παίρνει θα αποφύγω πράγματα που κινδυνεύουν να μου αλλοιώσουν το πρόσωπο», έχει πει.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved