Γιώργος Αυτιάς: «Σαφώς και θέλω να είμαι ο πρώτος. Ο Παπαδάκης είναι δάσκαλος»
Showbiz

Γιώργος Αυτιάς: «Σαφώς και θέλω να είμαι ο πρώτος. Ο Παπαδάκης είναι δάσκαλος»

Ο Γιώργος Αυτιάς παραχώρησε μια εφ΄όλης της ύλης συνέντευξη σε εβδομαδιαίο περιοδικό και μίλησε για όλα.

Μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε και στην καριέρα του καθώς έχει κλείσει 20 χρόνια στην πρωινή ζώνη ενώ μίλησε και για τον Γιώργο Παπαδάκη.

  • Είκοσι χρόνια πια ως κεντρικός παρουσιαστής στην πρωινή ενημερωτική ζώνη... Τι κρατάτε από αυτή την εικοσαετία και πόσο αλλάξατε μέσα σε αυτά τα χρόνια;

Από την πρώτη ημέρα που μπήκα σε αυτήν τη δουλειά έως σήμερα δουλεύω το ίδιο. Κάθε Σαββατοκύριακο βρίσκομαι στο γραφείο από τη μία τη νύχτα, ενώ τις υπόλοιπες ημέρες, αν πάω στις 7 το πρωί στη δουλειά, θεωρώ ότι είναι αργά!

Πρωταθλητισμός σημαίνει ασκητισμός. Αν θέλεις να κρατάς τα σκήπτρα όλα αυτά τα χρόνια, το κάνεις αυτό όχι για να λες «είμαι πρώτος», αλλά για να παρεμβαίνεις δυναμικά υπέρ της κοινωνίας. Όταν ακούω «το είπε ο Αυτιάς», σημαίνει ότι έπιασε τόπο αυτή η μάχη. Αυτό για εμένα είναι το πιο σημαντικό, πέραν της πρωτιάς... Είμαι ο ίδιος όπως με ξέρατε. Έχω στερηθεί πολλά. Έχω μια οικογένεια που με στηρίζει χρόνια και από εκεί και πέρα... ό,τι θέλει η ζωή.

aftias1.webp
  • Χαίρεστε που είστε πρώτος;

Σαφώς και θέλω να είμαι ο πρώτος, δεν υπάρχει καμία αμφιβολία επ’ αυτού. Θέλω να βγάζω ειδήσεις! Να προτείνω λύσεις στα προβλήματα του κόσμου πιέζοντας, μεταξύ άλλων, και υπουργούς. Δεν υπάρχει οικονομικός υπουργός από οποιαδήποτε κυβέρνηση που να μην ήρθε στην εκπομπή. Ήρθαν γιατί γνώριζαν ότι θα πρέπει να δοθούν λύσεις. Και πάλεψα. Το εκτίμησε η κοινωνία και την ευγνωμονώ. Από εκεί και πέρα, χαίρομαι όταν η πίεση αυτή μεταφέρεται στην κεντρική εξουσία και υπάρχει αποτέλεσμα. Όταν ο υπουργός νευριάζει... ο δημοσιογράφος χαίρεται!

  • Πάντως είστε ο μακροβιότερος παρουσιαστής στην πρωινή ζώνη μετά τον Γιώργο Παπαδάκη.

Ο Γιώργος είναι ο δάσκαλος όλων. Εάν μαζευτούμε όλοι όσοι εργαστήκαμε μαζί του στην εκπομπή για να του κάνουμε το τραπέζι, θα γεμίσουμε τρεις ταβέρνες. Ανήκω στην ομάδα αυτών που τον ευγνωμονούν. Μεγάλος δάσκαλος. Καλός φίλος. Του εύχομαι πάντα να είναι γερός και δυνατός, είπε ο Γιώργος Αυτιάς στο 7 Μέρες TV.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved