Γιώργος Αυτιάς: «Δεν υπάρχουν αντίπαλοι, υπάρχουν παράλληλοι δρόμοι»
Showbiz

Γιώργος Αυτιάς: «Δεν υπάρχουν αντίπαλοι, υπάρχουν παράλληλοι δρόμοι»

Για όλους και για όλα μίλησε ο Γιώργος Αυτιάς σε πρόσφατη συνέντευξή του και μεταξύ άλλων σχολίασε τους συναδέλφους στις απέναντι εκπομπές.

Ο αγαπημένος δημοσιογράφος και παρουσιαστής αναφέρθηκε με τα καλύτερα λόγια για όλους.

  • Θα θέλατε να μας κάνετε και ένα σχόλιο για τους τηλεοπτικούς σας «αντίπαλους» των προγραμμάτων που προβάλλονται την ίδια ώρα.

Δεν υπάρχουν αντίπαλοι. Υπάρχουν παράλληλοι δρόμοι. Τρέχουμε όλοι στην ίδια διαδρομή. Τα κανάλια ενώνουν τους ανθρώπους και δεν τους χωρίζουν. Δεν θεωρώ κανένα συνάδελφο αντίπαλό μου.

  • Φαίη Μαυραγάνη...

Να έχει καλή τύχη και καλή δύναμη. Εργαστήκαμε μαζί στον ΑΝΤ1 και η δουλειά της ήταν εξαιρετική.

  • Στέλλα Γκαντώνα, Ντίνος Σιωμόπουλος...

Νέοι ελπιδοφόροι συνάδελφοι. Τους εύχομαι ό,τι καλύτερο.

  • Ευλαμπία Ρέβη, Γιώργος Σιαδήμας.

Με τον Γιώργο συνεργάστηκα στο ALTER. Ήταν τότε στο πρώτο του «φτερούγισμα». Είναι νέα παιδιά και όσο περισσότερο εργάζονται τόσο περισσότερο θα έχουν οφέλη. Έχουν όλο το μέλλον μπροστά τους.

aftias1.webp
  • Νίνα Κασιμάτη και Δημήτρης Κοτταρίδης.

Είναι και οι δύο εκπληκτικά παιδιά. Κάνουν εξαιρετική δουλειά. Για όλους τους συναδέλφους των εκπομπών του Σαββατοκύριακου μόνο θετικά λόγια έχω να πω, γιατί όλοι προσπαθούν για το καλύτερο. Το λέω με πολλή ταπεινότητα, σεβασμό και εκτίμηση.

  • Σε μια συνέντευξή σας είπατε «Σκέφτομαι τι θα κάνω μετά, όταν θα ολοκληρωθεί ο κύκλος». Πώς θα θέλατε, να κλείσει ο κύκλος της τηλεοπτικής σας πορείας;

Ό,τι φέρει η ζωή και ό,τι φέρει ο Θεός... δεν θα το αρνηθώ. Μπορεί να είναι το τέλος μιας διαδρομής στη δημοσιογραφία ή να ανοίξει ένας άλλος κύκλος δραστηριότητας. Μπορεί να είναι κάτι άλλο μέσα στην κοινωνική διαδρομή. Ένα πράγμα εύχομαι μόνο: να έχουμε την υγεία μας. Από εκεί και πέρα, πρώτα ο Θεός!

  • Άρα, οι Ευρωεκλογές δεν θα σας ενδιέφεραν; Αν δεχόσασταν πρόταση από ένα μεγάλο κόμμα, θα το σκεφτόσασταν να ασχοληθείτε με την πολιτική;

Θα σας πω το εξής. Δεν ανήκω σε αυτούς που δηλώνουν «δεν θα γίνω πολιτικός» και μετά πάνε στο κόμμα που θα τους επιλέξει και λένε άλλα.

Όπου με τάξει η κοινωνία, θα βρεθώ εκεί! Με την ευλογία του Θεού και την αγάπη του λαού, θα κάνω ότι μου δείξει η κοινωνία!

  • Αυτό ακούγεται σαν σπόντα για την Πόπη Τσαπανίδου, η οποία σε παλαιότερη συνέντευξή της είχε πει ότι δεν την ενδιέφερε η πολιτική...

Η Πόπη παλεύει στο δύσκολο χώρο της πολιτικής. Την εκτιμώ γιατί είναι συνάδελφός μου και έχουμε δουλέψει μαζί. Η πολιτική ζητά πράγματα που καμιά φορά είναι πάνω από τις δυνάμεις μας... Τώρα έχει δύσκολο και ανηφορικό δρόμο, είπε ο Γιώργος Αυτιάς στο 7 Μέρες TV.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved