Σάββας Πούμπουρας: «Η πατρότητα είναι μια φτερούγα ανοιχτή για τη μάνα και το παιδί»
Showbiz

Σάββας Πούμπουρας: «Η πατρότητα είναι μια φτερούγα ανοιχτή για τη μάνα και το παιδί»

«Πατρότητα για μένα είναι ο πατέρας, ο στυλοβάτης της οικογένειας», θα πει ο Σάββας Πούμπουρας στο gossip-tv με αφορμή τη γιορτή του πατέρα και αυτόματα αυτή η ατάκα του «ακουμπάει» στον ρόλο του μπαμπά μέσα στην οικογένεια! Ο πατέρας είναι εκείνος που με τις φτερούγες του προστατεύει το παιδί αλλά και τη μάνα, οδηγεί το παιδί στην ολοκλήρωση μιας υγιούς προσωπικότητας με στοιχεία σεβασμού προς τον συνάνθρωπο ενώ είναι απαραίτητος για την ψυχολογική ανάπτυξη του παιδιού. 

Το love story με τη γυναίκα της ζωής του «κρύβει» από πίσω μια πολύ τρυφερή ιστορία και θα μπορούσε αυτό το κείμενο να αρχίζει με την κλασσική φράση των αγαπημένων παραμυθιών «Μια φορά κι έναν καιρό…». Γιατί η σχέση, ο έρωτας, ο γάμος και ο ερχομός της κόρης του Σάββα Πούμπουρα είναι κεφάλαια της ζωής του που ο ίδιος έχει ζήσει με αγάπη ουσιαστική!

poumpouas-(2).jpg

«Μια φορά κι έναν καιρό λοιπόν ήταν ο Σάββας και η Αρετή. Δυο πολύ καλοί φίλοι….», κάπως έτσι ξεκινά το παραμύθι τους και προς τη μέση αρχίζει να γράφεται το κεφάλαιο της φιλίας των δυο τους και πώς εξελίχθηκε σε μια υπέροχη ερωτική σχέση! Ο Σάββας και η Αρετή, η Αρετή και ο Σάββας είναι ένα ζευγάρι που μεγαλώνουν την κόρη τους με θαλπωρή, νοιάξιμο, αγάπη και στιγμές που και οι τρεις τους θα έχουν να θυμούνται για μια ζωή.

poumpouas-(5).jpg

Ο Σάββας Πούμπουρας με αφορμή τη γιορτή του πατέρα μίλησε στο gossip-tv για το πώς βιώνει την πατρότητα, μοιράστηκε μαζί μας τις στιγμές που απολαμβάνουν παρέα ενώ εξομολογήθηκε πως εκείνη που δίνει τις συμβουλές μέσα στο σπίτι είναι η όμορφη κόρη τους με την αλήθειά της και την αγνότητά της.

Περιέγραψε μου εκείνη τη μαγική στιγμή που η Αρετή σου ανακοίνωσε πως θα γίνεις μπαμπάς

«Να σου πω την αλήθεια είχα καταλάβει από την αρχή ότι η Αρετή είναι έγκυος και της το είχα πει κιόλας. «Να ξέρεις είσαι έγκυος», της είχα πει και είχαμε γελάσει. Όταν μου το ανακοίνωσε επομένως δεν έπεσα από τα σύννεφα, γελάσαμε κα απλά μου είπε ότι είχα δίκιο»

Πώς βίωσες εσύ τους 9 μήνες της εγκυμοσύνης;

«Α… Τέλεια…. περάσαμε πολύ ωραία. Είχε πολύ πλάκα. Δεν μπορείς να καταλάβεις Κατερίνα… Γελούσαμε πολύ, τρώγαμε, βγαίναμε. Είχε βέβαια και η Αρετή καλή εγκυμοσύνη γιατί υπάρχουν και γυναίκες που περνάνε δύσκολα. Ευτυχώς μας έκατσε καλά και ήταν μια πολύ ωραία διαδρομή»

poumpouas-(3).jpg

Ποια είναι αυτή η στιγμή μέσα στη μέρα που περνάς με το κοριτσάκι σου και τη βιώνεις σαν ιεροτελεστία;

«Σίγουρα το πρωινό ξύπνημα που την ετοιμάζω για το σχολείο. Και όταν τελειώνω από την εκπομπή που γυρνάω γρήγορα σπίτι για να την παραλάβω από το σχολικό. Θα αράξουμε, θα πούμε τα νέα μας, θα διαβάσουμε βιβλίο, θα πάμε για καφέ και χυμό…»

Σε αγχώνει η στιγμή που θα μοιραστεί μαζί σου τα πρώτα της ζόρια;

«Καμιά φορά μου περνάει από μυαλό αλλά μου φεύγει γρήγορα και θα σου πω το γιατί. Αν κάτσω και παρασκεφτώ αυτά θα χάσω το «τώρα» και δεν θέλω. Σήμερα ας πούμε είδα στον δρόμο έναν κύριο που πήγαινε το παιδάκι του βόλτα με το καρότσι και λέω «δεν θα την ξαναπάω βόλτα με το καρότσι», «δεν θα την ξαναβάλω στο στήθος μου με το μάρσιπο». Το πόσο γρήγορα έφυγαν λοιπόν αυτές οι στιγμές... Ας απολαύσω το τώρα και όταν έρθει το μετά το βλέπουμε»

poumpouas-(1).jpg

Ποια είναι η συμβουλή που θα ήθελες η κόρη σου να έχει από σένα, σαν οδηγό ζωής;

«Αυτό που προσπαθώ να της περάσω είναι ότι πρέπει να αντιμετωπίζει τα πάντα. Σε αυτή τη φάση συμβουλές δίνω σε μένα, να παραμείνω παιδί και να της μιλάω όμορφα, να μην της χαλάω το όνειρο που ζει. Αλλά να σου πω και κάτι εκείνη είναι που μας δίνει συμβουλές… αυτή είναι σε ηλικία που δεν φοβάται τίποτα, δοκιμάζει τα πάντα άρα εγώ παίρνω συμβουλές από εκείνη»

Τι είναι πατρότητα για σένα, Σάββα;

«Πατρότητα για μένα είναι ο πατέρας, ο στυλοβάτης της οικογένειας. Είναι η φτερούγα η ανοιχτή για τη μάνα και το παιδί. Να τους στηρίζει και να τους δίνει ό, τι χρειάζεται».

Φανταζόσουν τον εαυτό σου μπαμπά;

«Όταν ήμουν πιο μικρός όχι. Όσο ήμουν με τη Αρετή και περνούσε ο καιρός έβλεπα ότι είναι γυναίκα που ήθελα να κάνω παιδί».

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved