Survivor: Όλες οι φορές που «λυγίσαμε» με τους μπαμπάδες του ριάλιτι επιβίωσης
Showbiz

Survivor: Όλες οι φορές που «λυγίσαμε» με τους μπαμπάδες του ριάλιτι επιβίωσης

Γιορτή του πατέρα: Ο Στάθης Σχίζας, ο Στέλιος Χανταμπάκης και ο Τάκης Καραγκούνιας είναι τρεις παίκτες που πήγαν στο survivor all star και μπορεί να άντεξαν τις αντίξοες συνθήκες επιβίωσης, όμως εκείνο που δεν άντεξαν και υπήρξαν στιγμές που λύγισαν ήταν το γεγονός ότι ήταν μακριά από τα παιδιά τους! 

Ας μη ξεχνάμε ότι ο πατέρας είναι εκείνος που δίνει την «ταυτότητα» της οικογένειας. Το παιδί αναζητά στο πρόσωπό του όχι μόνο τον προστάτη, αλλά και αυτόν που θα στηρίξει την οικογένεια. Και οι μπαμπάδες του Survivor το γνώριζαν αυτό. Δεν είναι τυχαίο πώς κάθε φορά που κέρδιζαν ένα δύσκολο αγώνα αφιέρωναν στα παιδιά τους τη νίκη τους, θέλοντας με αυτόν τον τρόπο να στείλουν το δικό τους μήνυμα σε εκείνα. Να μη λυγίζουν στις δύσκολες συνθήκες, να μην το βάζουν κάτω και να μην εγκαταλείπουν τη μάχη.

Και ας λύγιζαν εκείνοι μακριά τους, άλλοτε πίσω από τις κάμερες και άλλοτε μπροστά. Να σας θυμίσουμε την έντονη συγκίνηση που είχε επικρατήσει στο Survivor All Star πριν το έπαθλο επικοινωνίας

Σκεπτόμενοι ότι μπορεί να ακούσουν τα αγαπημένα τους πρόσωπα, είχαν ξεσπάσει σε κλάματα.

Φορτισμένος συναισθηματικά ήταν ο Τάκης Καραγκούνιας, ο οποίος εξήγησε πόσο θέλει να ακούσει την κόρη του. Ο παίκτης των Μπλε αγκάλιασε τότε τον αντίπαλό του, Στέλιο Χανταμπάκη, σε ένδειξη «κατανόησης μεταξύ πατεράδων»

survivor-takis.jpg

Και είχε πει ο Τάκης Καραγκούνιας: «Γιώργο ήδη μου λείπει, κάθε λεπτό και κάθε ώρα. Όποτε δεν την έχω, μου λείπει. Εύχομαι να τη δω σε μια φωτογραφία, να δω ότι είναι καλά και να ακούσω ένα μήνυμα».

«Μου έχει λείψει να μου λέει "μπαμπακούλη πάμε για προπόνηση, πάμε για ιππασία". Να με κοροϊδεύει σε κάποια παιχνίδια που παίζουμε μαζί. Αλλά πάνω από όλα μου έχει λείψει αυτό το "μπαμπακούλη" της», είχε προσθέσει ο Τάκης.

survivor-all-star.jpg

Μάλιστα, «πνίγηκε» στο κλάμα ο Τάκης Καραγκούνιας μόλις αντίκρισε την κόρη του, Ραφαηλία, μετά από πέντε μήνες. Ο ίδιος ζήτησε να αποχωρήσει οικειοθελώς, καθώς κατάλαβε ότι δεν μπορούσε να αποχωριστεί ξανά την κόρη του.

«Πάει εγώ τελείωσα σήμερα. Τελείωσε για μένα το Survivor, δεν θέλω τίποτα άλλο, θέλω να φύγω, να τελειώσω εδώ, τέρμα, ως εδώ ήταν! Θέλω να γυρίσω πίσω με το παιδί μου και το εννοώ», είπε ο Τάκης Καραγκούνιας όταν συνάντησε το παιδί του.

Ο Στέλιος Χανταμπάκης, ο οποίος έχει δύο πανέμορφα παιδιά με την Όλγα Πηλιάκη, είχε λυγίσει στο έπαθλο επικοινωνίας όταν η σύζυγός του τον ενημέρωνε πως είναι τα «Χανταμπακάκια» του.

Μάλιστα, ο Στέλιος αποχώρησε από το παιχνίδι γιατί του έλειπε η οικογένειά του και είχε πει: «Γιώργο, θα ήταν άκομψο και άδικο για την επιβεβαίωση πως θα παραμείνω στο παιχνίδι να περιμένω την ψηφοφορία του κόσμου, από τη στιγμή που δεν μπορώ ψυχολογικά να συνεχίσω στο παιχνίδι γιατί πέρασαν τεσσεράμισι μήνες μακριά από την οικογένεια μου. Οπότε το να χρησιμοποιήσω τον κόσμο για να πάρω μια επιβεβαίωση ή να το ακούσουν κάποιοι, δεν θα το ήθελα. Σήμερα λοιπόν έχω αποφασίσει να αποχωρήσω από το παιχνίδι» με τους περισσότερους από τους συμπαίκτες του να μην μπορούν να διαχειριστούν την συναισθηματική τους φόρτιση.

Ο Γιώργος Λιανός ρώτησε τον Στέλιο Χανταμπάκη αν αυτή είναι η οριστική του απόφαση και ο 37χρονος απάντησε θετικά, με τους συμπαίκτες του να είναι σοκαρισμένοι και τη Σταυρούλα Χρυσαειδή να ξεσπά σε κλάματα.

XANTAMPAKIS.jpg

«Ξέρω ότι ο κόσμος με αγαπάει, μου ζήτησε να έρθω στο παιχνίδι και μου το έδειξε έξι χρόνια που τελείωσε το Survivor του ’17 αν με αγαπάει και αν με στηρίζει. Όμως εγώ δεν μπορώ να συνεχίσω άλλο, πραγματικά δεν έχω άλλα ψυχικά αποθέματα.

Δεν μπορώ να είμαι μακριά από τα παιδιά μου και τη μέρα που ψηφίστηκα ήταν τελειωτικό χτύπημα γιατί ένιωσα ότι είμαι ήδη στο αεροπλάνο και τρεις μέρες τώρα νομίζω ότι κοιμάμαι με τα παιδιά μου» συμπλήρωσε, επίσης, ο Στέλιος Χανταμπάκης και μας συγκίνησε.

Ποιος θα ξεχάσει τον Στάθη Σχίζα όταν είχε επικοινωνήσει στον προηγούμενο κύκλο που ήταν και ο νικητής με τη μητέρα του αλλά και η 8χρονη κόρη του η οποία ήταν μία γλύκα και του έστειλε το πιο αγαπησιάρικο και ενθαρρυντικό μήνυμα. «Μπαμπάκα μου σε βλέπω κάθε βράδυ είσαι ο καλύτερος παίκτης μου λείπεις αλλά να αργήσεις να γυρίσεις σε αγαπάω πάρα πολύ» ήταν χαρακτηριστικά τα λόγια της μικρής που προκάλεσαν συγκίνηση στον Στάθη Σχίζα αλλά και στην υπόλοιπη ομάδα.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved