Ο Παράδεισος των Κυριών: «Θα μας απασχολήσουν τα μυστικά του παρελθόντος την επόμενη σεζόν»
Showbiz

Ο Παράδεισος των Κυριών: «Θα μας απασχολήσουν τα μυστικά του παρελθόντος την επόμενη σεζόν»

Η Νατάσα Εξηνταβελώνη είναι ένα ταλαντούχο και φωτεινό πλάσμα που κάνει ουσιαστικά καλλιτεχνικά βήματα κρατώντας χαμηλό προφίλ. Με το καθαρό της βλέμμα και τη δυνατή της ερμηνεία στην καθημερινή σειρά του ALPHA «Ο Παράδεισος των κυριών» κατάφερε να του κοινού πάνω της και θα συνεχίσει να το κάνει καθώς η παραγωγή θα επιστρέφει τη νέα τηλεοπτική σεζόν με τον δεύτερο κύκλο της.

Τελικά ο «Παράδεισος των κυριών» αποδείχθηκε... παράδεισος και για το κανάλι αφού κστάφερε να κερδίσει το τηλεοπτικό κοινό. Πού αποδίδετε την τόση μεγάλη επιτυχία;

«Νομίζω ότι η συνεχώς ανοδική πορεία της σχετίζεται με το γεγονός ότι ο κόσμος έχει συναισθανθεί αυτούς τους χαρακτήρες. Το καταλαβαίνω από τα σχόλια που λαμβάνω, τα οποία ενώ στην αρχή αφορούσαν στιε εξελίξεις, τώρα έχουν να κάνουν με τους ίδιους τους ήρωες. Φαίνεται πως οι τηλεθεατές βλέπουν κάτι από τον εαυτό τους σε κάποιον άλλον χαρακτήρα κι αυτό τους έχει κερδίσει πολύ. Επιπλέον δεν είναι μια σειρά πρωταγωνιστών. Η πλοκή της μοιράζεται σε πολλούς ήρωες που έχουν εξίσου δυνατές ιστορίες. Υπάρχει ένα μυστήριο γύρω από τους κεντρικούς χαρακτήρες σε σχέση με το παρελθόν και τα μυστικά του, και πολλά ακόμη αναπάντητα ερωτήματα που θα μας απασχολήσουν την επόμενη σεζόν κι αυτό κάνει τη σειρά ακόμη πιο ενδιαφέρουσα. Οι σεναριογράφοι ανατρέπουν συνεχώς τα δεδομένα».

1685297606908-400910588-paradeisos-(10).jpg

Μπήκατε στη διαδικασία να κάνετε τη δική σας έρευνα γι’ αυτή τη δεκαετία την τόσο μακρινή για εσάς;

«Εννοείται. Βέβαια το σύμπαν που έχει φτιαχτεί από τις υπόλοιπες ειδικότητες των σκηνογράφων, των ενδυματολόγων και του μακιγιάζ είναι πολύ βοηθητικά. Επειδή μου αρέσει η μόδα και το ίδιο το κατάστημα έχει από μόνο του μια αίγλη άλλης εποχής, έψαξα πολύ το στυλ που επικρατούσε τότε. Ολοι μπήκαμε σε αυτή τη διαδικασία και πιστεύω ότι είναι πολύ ρεαλιστική η πιστότητα του αποτελέσματος».

Τώρα που έχετε γνωριστεί με την Αμαλία Μπουραντά για τα καλά πώς νιώθετε για την ηρωίδα σας;

«Είναι από τους πονεμένους χαρακτήρες της σειράς γιατί δεν είναι μόνο αυτά που της συνέβησαν τα οποία έχουμε δει σε μεγάλη έκταση από το πρώτο επεισόδιο, αλλά και αυτά που συνεχίζουν να της συμβαίνουν. Οταν μας συστήθηκε δεν είχε ενηλικιωθεί και υπέστη έναν βιασμό. Παρ' όλα αυτά, είναι ένα κορίτσι πολύ μπροστά σε σχέση με τιε διδαχές και το πνεύμα της εποχής γιατί έχει άλλα όνειρα και είναι καλλιτεχνική φύση. Επιπλέον φαίνεται πως είναι ένα παιδί που δεν το νοιάζει τι θα πει ο κόσμος και η κοινωνία. Δεν κάνει τίποτα με γνώμονα τη γνώμη των άλλων κι αυτό είναι αρκετά σπάνιο ειδικά για τιε γυναίκες εκείνης της εποχής».

paradeisos-(10).jpg

Η Αμαλία είναι από την αρχή στο επίκεντρο για τον έρωτά της με τον Παπακώστα, μετά με τον βιασμό της από τον Πάρη, την αντιζηλία της με τη Μιράντα και τώρα την υιοθεσία της και την αναζήτηση των βιολογικών τηε γονιών. Εχει μεγάλη διαδρομή.

«Βάλλεται από παντού. Ομως ακόμη και το θέμα της υιοθεσίας δεν το αντιμετωπίζει επιδερμικά, ούτε το βιώνει με θυμό, θέλει να βρει από πού προέρχεται και ποιες είναι οι ρίζες της. Νομίζω ότι ο λόγος που τόσο έντονα το ψάχνει είναι ότι της φαίνεται ανεξήγητος ο εαυτός της και όλα αυτά που της συμβαίνουν. Ψάχνει την οικογένειά της για να βρει την άκρη του νήματος. Γιατί αυτά που βιώνει της θυμίζουν αρχαία τραγωδία».

Μετά τον χαμό της μητέρας της, προσκολλήθη- κε στον πατέρα της και φαίνεται να τον αγαπάει πολύ.

«Δεν έχουν σπάσει οι δεσμοί με τον Χριστόφορς παρόλο που έμαθε ότι είναι θετός της πατέρας, αλλά ούτε και με τη Βικτώρια. Η Αμαλία είναι ένα πλάσμα που συγχωρεί. Ακόμη κι όταν πέφτουν οι μάσκες κα όλα γίνονται δύσκολα, εκείνη επιλέγει να είναι συνδεδεμένη με την οικογένειά της. Δεν το κάνει από ανασφάλεια, αλλά από επιλογή».

Πηγή: TV-24

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved