Γνωστή ηθοποιός έγινε μανούλα και δεν είχε πάρει κανείς είδηση ούτε την εγκυμοσύνη της!
Showbiz

Γνωστή ηθοποιός έγινε μανούλα και δεν είχε πάρει κανείς είδηση ούτε την εγκυμοσύνη της!

Η Κοραλία Τσόγκα, κόρη δύο αγαπημένων ηθοποιών, του Σωτήρη Τσόγκα και της Μαίρης Ραζή έγινε μανούλα και το ανακοίνωσε στο Facebook. 

Η Κοραλία είναι και εκείνη ηθοποιός όμως έχει φροντίσει να κρατήσει την προσωπική της ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Με αφορμή όμως τα γενέθλιά της θέλησε να μοιραστεί την ευτυχία της με τους διαδικτυακούς της φίλους γράφοντας χαρακτηριστικά για τον ερχομό του γιου της:

«Χτες στα γενέθλια μου κρατούσα το πιο πολύτιμο δώρο! Συνταξιδιώτης μου 9 μήνες - ή μάλλον εγώ ήμουν το μεταφορικό του μέσο - τόσο μικρός κι ήρθε να μας δείξει ένα κόσμο τόσο μεγάλο. Γιορτάσαμε ανάμεσα σε πάνες, αϋπνία, κλάματα, γέλια και ψιθυριστό τραγούδι γενεθλίων, διαφορετικά και οικεία μαζί. Σας ευχαριστώ όλους για τις ευχές! Να έχουμε όλοι κοντά μας ανθρώπους αλληλέγγυους και φωτεινούς!».

Εννοείται πως η Μαίρη Ραζή, τώρα που έγινε γιαγιά πετάει στον... έβδομο ουρανό όπως βέβαια και ο παππούς!

Η Κοραλία Τσόγκα είχε δηλώσει παλιότερα για την απόφασή της να γίνει ηθοποιός: «Εξαιτίας των γονιών μου αποφάσισα να γίνω ηθοποιός, της Μαίρης Ραζή και του Σωτήρη Τσόγκα, μεγάλωσα μέσα στο θέατρο. Ανεξάρτητα από αυτό, όμως, οι γονείς μου με πήγαιναν σε πολλά θεάματα. Οπότε σίγουρα κάτι γύρω από τις Τέχνες θα έκανα. Μου φαινόταν ενδιαφέρον αυτό που έβλεπα από μικρή, το ότι κάποιοι υποδύονταν κάποιους άλλους. Ένα στάδιο του παιδιού είναι η μίμηση, οπότε λογικά την πάτησα εκεί. Από όταν ακόμη πήγαινα σχολεία, ανυπομονούσα το θέατρο να γίνει η δουλειά μου».

Δείτε παρακάτω φωτογραφίες:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved