Μάκης Μάτσας: Η άγνωστη ιστορία πίσω από την απόφαση του Καζαντζίδη να εγκαταλείψει το τραγούδι
Showbiz

Μάκης Μάτσας: Η άγνωστη ιστορία πίσω από την απόφαση του Καζαντζίδη να εγκαταλείψει το τραγούδι

Ο Πρόεδρος της MINOS-EMI, Μάκης Μάτσας, μίλησε στην εκπομπή «Art Week» για τους μεγάλους συνθέτες της ελληνικής μουσικής, αλλά και για τη σχέση του με το Στέλιο Καζαντζίδη.

«Δεν του κρατάω καμία κακία αν και μου είχε κάνει πάρα πολλά» είπε για τον αξέχαστο Στέλιο Καζαντζίδη και θυμήθηκε πολλές άγνωστες ιστορίες:

Ο Μάκης Μάτσας μίλησε και για όλα εκείνα που μετάνιωσε: «Θα σας πω κάτι για κάτι που μετάνιωσα. Μέχρι τα 45 μου χρόνια, δεν ήξερα τίποτα άλλο από τη δουλειά μου. Τα παιδιά μου δεν τα χάρηκα εγώ, δεν τα μεγάλωσα εγώ. Ήθελα μόνο να τα βλέπω να προοδεύουν και τίποτα παραπάνω. Δεν ασχολήθηκα με τα παιδιά μου. Τα παιδιά μου όλα ήταν εδώ, η δουλειά μου» είπε και συνέχισε:

«Τώρα που τα σκέφτομαι, δεν ένιωσα νέος. Δεν ένιωσα παιδί, δεν ένιωσα νέος. Παντρεύτηκα και νεότατος, 27 χρονών, που την εποχή εκείνη οι 30αρηδες ήταν εκείνοι που παντρεύονταν. Εγώ παντρεύτηκα 27 χρονών. Μετάνιωσα για αυτό, που δεν έζησα δηλαδή τα παιδικά μου χρόνια, αλλά διασκέδαζα πιο πολύ με την δουλειά μου. Έρχονταν οι φίλοι μου στο στούντιο και μου έλεγαν: «Έλα ρε συ, έχουμε και δυο ωραίες κοπέλες και έχουμε και μια τρίτη για σένα! Έλα να πάμε να διασκεδάσουμε, να φάμε». Του έλεγα, λοιπόν, πως «εγώ, παιδιά, διασκεδάζω υπέροχα. Πηγαίνετε εσείς και αν τελειώσω και είστε ακόμα εκεί μπορεί να έρθω να σας βρω». Ε, αυτό τώρα το μετάνιωσα».

«Δεν ξέρω γιατί αλλά σκέφτομαι πως χαρές της ζωής δεν τις ένιωσα. Βέβαια, δόξα τω Θεώ, τις νιώθω τώρα. Τα εγγόνια μου τα νιώθω πιο πολύ από τα παιδιά μου γιατί τα βλέπω περισσότερο χρόνο, χαίρομαι πιο πολύ μαζί τους και είναι δυο φορές παιδιά και αυτά» είπε ο Μάκης Μάτσας ενώ εξέπληξε την παρουσιάστρια λέγοντας χαρακτηριστικά για τη σχέση του με τη δημοσιότητα:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved