Κατερίνα Καινούργιου: Την «τσακώσαμε» για ψώνια στο κέντρο της Αθήνας με εντυπωσιακό look
Showbiz

Κατερίνα Καινούργιου: Την «τσακώσαμε» για ψώνια στο κέντρο της Αθήνας με εντυπωσιακό look

Στο κέντρο της Αθήνας επέλεξε να πάει για τα ψώνια της η Κατερίνα Καινούργιου πριν λίγες μέρες, προκειμένου να αποφορτιστεί από την απαιτητική καθημερινότητά της.

Η παρουσιάστρια της Super Κατερίνας άφησε για λίγο τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις και πήγε για ψώνια φορώντας μια μακριά λαδί παντελόνα με ένα μαύρο μπλουζάκι.

9909_KATERINA_KENOYRGIOY_1752023.jpg

Η παρουσιάστρια έκανε τις βόλτες της στα μαγαζιά και ψώνισε κάποια πράγματα. Σε κάποιες από τις φωτογραφίες η Κατερίνα Καινούργιου μιλάει στο κινητό της τηλέφωνο και σε κάποιες φαίνεται πολύ χαρούμενη.

9891_KATERINA_KENOYRGIOY_1752023.jpg

Η Κατερίνα Καινούργιου έχει κάθε λόγο να είναι χαρούμενη καθώς τη φετινή τηλεοπτική χρονιά, έφερνε συνέχεια πρωτιές στη πρωινή ζώνη μαζί με την ομάδα της.

9893_KATERINA_KENOYRGIOY_1752023.jpg

«Χαίρομαι που υπάρχει ανταγωνισμός γιατί υπάρχουν πολλές εκπομπές και υπάρχει δουλειά. Μοιράζεται η πίτα και αυτό είναι πολύ σημαντικό. Εγώ έχω πολύ καλές σχέσεις με όλους. Τη Δανάη Μπάρκα την ξέρω πολλά χρόνια πίσω, πριν ασχοληθεί με την τηλεόραση, και την αγαπώ και είναι φίλη μου, έχουμε ένα δέσιμο ιδιαίτερο, είναι ένα πολύ καλό κορίτσι. Με τους άλλους δεν έχω έρθει πολύ κοντά» είχε δηλώσει σε πρόσφατη συνέντευξή της.

9895_KATERINA_KENOYRGIOY_1752023.jpg

«Είμαι πολύ ευγνώμων για τη φετινή τηλεοπτική χρονιά, αλλά δεν επαναπαύομαι. Είμαστε μια δεμένη ομάδα. Θα ξεκινήσω από τον Ανδρέα Μικρούτσικο και θα πω ότι είναι μεγάλη τιμή που είναι κοντά μου. Για το αν θα μείνει ή όχι στην εκπομπή ο λόγος είναι ξεκάθαρα σε εκείνον. Μέσα στα τρία χρόνια που συνεργάζομαι μαζί του έγινα καλύτερη παρουσιάστρια».

9897_KATERINA_KENOYRGIOY_1752023.jpg

«Έχω αρχίσει και ζηλεύω από τις φίλες μου που παντρεύτηκαν. Την μοναξιά μου την καλύπτει ο σκύλος μου, αλλά δεν φτάνει. Θέλω συντροφικότητα, δεν είναι εύκολο να είσαι μόνη σου», είχε επίσης πει αναφερόμενη στην προσωπική της ζωή.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved