Ευγενία Δημητροπούλου: «Μου είναι δύσκολοι οι αποχωρισμοί των ρόλων μου και των συνεργατών»
Showbiz

Ευγενία Δημητροπούλου: «Μου είναι δύσκολοι οι αποχωρισμοί των ρόλων μου και των συνεργατών»

Η Ευγενία Δημητροπούλου παραχώρησε μια εφ΄όλης της ύλης συνέντευξη σε εβδομαδιαίο περιοδικό και μίλησε για όλα.

Μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε και στις τηλεοπτικές σειρές στις οποίες την είδαμε αυτή τη σεζόν αλλά και στους αποχωρισμούς που καθόλου δεν της αρέσουν.

  • Είχατε διπλή παρουσία στη σεζόν που ολοκληρώνεται, με τον «Γλυκάνισο» και το «Μια νύχτα του Αυγούστου». Πώς νιώθετε κάθε φορά που πρέπει να πείτε αντίο σε μια ηρωίδα που υποδύεστε;

Μου είναι δύσκολοι οι αποχωρισμοί- και των ρόλων μου και των συνεργατών. Και φέτος δυσκολεύτηκα διπλά! Στο «Γλυκάνισο» γνώρισα και συνεργάστηκα με αξιόλογους καλλιτέχνες και ωραίους ανθρώπους και πραγματικά πήγαινα με μεγάλη χαρά να τους συναντήσω. Και όλα ήταν φροντισμένα από μια καλοκουρδισμένη παραγωγή από την Tanweer Productions.

Αντίστοιχα, στο «Μια νύχτα του Αυγούστου» ήταν ιδιαίτερα συγκινητικό το σμίξιμο μετά από τόσα χρόνια με ανθρώπους με τους οποίους μοιραστήκαμε τόσα πολλά στο «Νησί». Έτσι αποχαιρέτησα την «Άννα» μου, που τόσο την αγάπησα, και αυτές τις ημέρες αποχαιρετώ και την «Ελεάνα» μου, που με ξάφνιασε, με προβλημάτισε και με δίδαξε πολλά.

evgenia.jpg
  • Στο «Γλυκάνισο», η Ελεάνα έφτασε σε ακραίες καταστάσεις. Όμως στο τέλος βγήκε χαμένη. Αυτό συμβαίνει ίσως γιατί θέλουμε ι να πιστεύουμε ότι έρχεται η δικαίωση για όλους;

Όντως έζησε ακραίες καταστάσεις, από το πρώτο κιόλας επεισόδιο. Βρέθηκε σε οριακές στιγμές και προκάλεσε πολύ πόνο. Όμως, πιστεύω στη δικαιοσύνη και τη δικαίωση. Η Ελεάνα κράτησε για αρκετό χρόνο κρυφό το φόνο που διέπραξε και πιστεύω πως ήταν δίκαιο να τιμωρηθεί για ό,τι έκανε.

  • Λίγο πριν από το φινάλε, είναι στη φυλακή. Γνωρίζατε εξαρχής ποια θα ήταν η πορεία που θα ακολουθούσε;

Όχι, ήταν και για εμένα έκπληξη η εξέλιξή της. Ανυπομονούσα να πάρω στα χέρια μου τα επόμενα επεισόδια για να δω τι σκέφτηκε το δαιμόνιο μυαλό του Γιώργου Κυρίτση και των συνεργατών του.

  • Τι δείχνουν οι ιατρικές της εξετάσεις;

Αυτό και αν είναι αναπάντεχο! Δεν μπορώ να το αποκαλύψω, αλλά είναι κάτι που ούτε καν περνά από το μυαλό της, είπε η Ευγενία Δημητροπούλου στο 7 Μέρες TV.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved