Σπυροπούλου: Η βόλτα στη Βούλα με τον γιο της και τη γοητευτική μαμά της
Showbiz

Σπυροπούλου: Η βόλτα στη Βούλα με τον γιο της και τη γοητευτική μαμά της

Αν κάτι λατρεύει να κάνει η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου από τότε που έγινε μαμά είναι οι βόλτες με το μωρό της.

Η παρουσιάστρια πριν έξι μήνες έφερε στον κόσμο το πρώτο της παιδάκι και είδε τη ζωή της να αλλάζει ολοκληρωτικά. Ο άνθρωπος που είναι στο πλευρό της, εκτός φυσικά από τον σύζυγό της, είναι η μητέρα της.

spyropoulou-(17).jpg

Μπορεί να μένει μόνιμα στη Ρόδο, ωστόσο συχνά επισκέπτεται την κόρη της ώστε να απολαύσει στιγμές με τον εγγονό της. Πρόσφατα μάλιστα ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, παρέα με τη μαμά της και τον μικρό να απολαμβάνουν μια όμορφη βόλτα στη Βούλα.

Δες τις φωτογραφίες στη gallery

«Βιώνω υπέροχα την μητρότητα, είναι πολύ ξεχωριστό όλο αυτό και είμαι πολύ ευλογημένη που το ζω. Μου λείπει αρκετά η δουλειά μου, αλλά νομίζω θα μου λείπει αρκετά και το σπίτι μου αν κάνω τηλεόραση. Δεν ξέρω, θα δούμε. Όλα αυτά τα χρόνια έχετε καταλάβει πως αν δεν υπογράψω ή δεν είναι κάτι ανακοινώσιμο, ποτέ δεν λέω κάτι γιατί δεν το θεωρώ και όμορφο και κομψό», είχε πει η ίδια σε πρόσφατες δηλώσεις της ενώ είχε αποκαλύψει πως ο σύζυγός της δεν τη βοηθά με το μωρό:

«Όχι, ο σύζυγός μου δεν με βοηθά με το μωρό. Δεν αλλάζει πάνες, ούτε το κάνει μπάνιο. Τι να πω ψέματα Βασίλη; Φοβάται κι εκείνος και φοβόταν να το πιάσει όταν ήταν πολύ μωρό»!

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved