Μαίρη Μηνά: «Είναι σκληρό να κάνεις τηλεόραση με αυτούς τους ρυθμούς. Είχα εξαντληθεί»
Showbiz

Μαίρη Μηνά: «Είναι σκληρό να κάνεις τηλεόραση με αυτούς τους ρυθμούς. Είχα εξαντληθεί»

Η Μαίρη Μηνά ήταν άκρως αποκαλυπτική σε συνέντευξη που παραχώρησε σε γνωστή εφημερίδα και μίλησε για πολλά.

Η αγαπημένη ηθοποιός αναφέρθηκε μεταξύ άλλων και στη σειρά Αγγελική στην οποία πρωταγωνιστούσε και στο πώς την εξάντλησαν τα γυρίσματα που ήταν δύσκολα και απαιτητικά. Επίσης, αναφέρθηκε και στον σύζυγό της και πατέρα του παιδιού της Μιχάλη Σαράντη με τον οποίο και συνεργάζονται.

  • Έκανες μια τεράστια επιτυχία στην τηλεόραση με την «Αγγελική» και μετά ένιωσα ότι αποτραβήχτηκες.

Ήταν μια πολύ ισχυρή εμπειρία. Η ένταση της δουλειάς, τεράστια. Μιλάμε για δωδεκάωρα. Είναι σκληρό να κάνεις τηλεόραση με αυτούς τους ρυθμούς. Είχα εξαντληθεί. Υπήρξε ένα κύμα δημοσιότητας και δεν ήθελα να το εκμεταλλευτώ, να το ξηλώσω και να το κάψω. Ένιωθα ότι πρέπει να κάνω ένα βήμα πίσω, να ανασυγκροτηθώ.

Ήταν και η μετά Covid εποχή όπου όλα άρχιζαν να έχουν διαφορετικό ρυθμό. Εκεί που υπήρχε μία παύση, άρχισα να νιώθω ότι με παρασύρει ο χρόνος και δεν καταλαβαίνω πού με πάει το κάθε βήμα. Μετά ήρθε η εγκυμοσύνη, όπου απέρριψα πολλές προτάσεις. Τώρα που έκανα ένα γκεστ στο «IQ», το έκανα ακριβώς για να με ξαναδώ τηλεοπτικά πολύ δειλά σε κάτι πολύ safe, που δεν έχω μεγάλο όγκο πάνω μου.

mina.jpg
  • Είπες κάπου ότι εξαιτίας της μητρότητας μετράς τον χρόνο σου με το σταγονόμετρο. Αναγκάστηκες να κάνεις παύση στο επάγγελμά σου;

Ναι, σαφέστατα. Φαντάσου, όμως, ότι υπάρχουν γυναίκες που δεν μπορούν ούτε μια μέρα να κάνουν παύση και αναγκάζονται να δουλέψουν για να τα φέρουν βόλτα. Είναι τρομακτικά δύσκολο. Και εγώ μέχρι να γίνω μητέρα δεν μπορούσα να διανοηθώ τη δυσκολία. Είναι ένα πολύ σύνθετο πράγμα για να σηκώσει ένα ζευγάρι μόνο στις πλάτες του.

Διάβασα ένα άρθρο που έλεγε ότι κάποτε το να φέρεις στον κόσμο ένα παιδί ήταν υπόθεση της κοινότητας. Δεν ήταν ενός ζευγαριού. Όλη η γειτονιά, η κοινότητα συμμετείχαν στην ανατροφή του παιδιού. Τώρα έχει κλείσει τόσο πολύ ο κλοιός, που όντως μένει στα χέρια δυο ανθρώπων και άντε ενός μικρού πλαισίου συγγενών για να αναθρέψουν ένα παιδί, το οποίο είναι τρομακτικά χρονοβόρο και ψυχοφθόρο. Και αν δεν υπάρχει και ένα κράτος πρόνοιας για να το κάνει πιο εύκολο, δεν θα έπρεπε να αναρωτιόμαστε γιατί υπάρχει υπογεννητικότητα;

mina-sarantis.jpg
  • Και τώρα που είστε μαζί με τον Μιχάλη στην περιοδεία αυτή;

Υπήρχε όντως στην αρχή μια σκέψη για το αν θα το κάνουμε. Αυτό που μας οδήγησε τελικά στο να είμαστε και οι δύο ήταν ότι νιώθουμε πολύ ασφαλείς να είμαστε μαζί. Γιατί και μετά το παιδί ο πυρήνας μας έχει γίνει τόσο ισχυρός και συγκεντρωμένος, που δεν θέλαμε να διασπαστεί. Οπότε πήραμε αυτή την απόφαση. Ευτυχώς, όμως, έχουμε και οι δυο πολύ υποστηρικτικές οικογένειες και έχουμε μεγάλη στήριξη.

  • Θα είσαι στη σκηνή με τον Μιχάλη και με ανθρώπους που είστε και φίλοι. Δεν είναι πιο δύσκολο όταν έχεις τόσο ισχυρές προσωπικές σχέσεις;

Όχι, γιατί νομίζω ότι όταν αρχίζουν τα πράγματα να βαθαίνουν και αγωνιζόμαστε να αποδώσουμε, χάνεις τον βαθμό της οικειότητας που έχεις. Μου έκανε και εντύπωση που πρώτη φορά έβλεπα τον Μιχάλη σε διαδικασία πρόβας. Βλέπω σε εκείνον πράγματα που δεν τα είχα ξανασυναντήσει ποτέ στη διαπροσωπική μας σχέση. Ποιότητές του, ευαισθησίες του, πώς δουλεύει.

Θαυμάζω το πόσο συγκεντρωμένος, πόσο δουλευταράς και επίμονος είναι. Δεν το κάνει πιο δύσκολο. Αντιθέτως. Σίγουρα στις προστριβές υπάρχει μεγαλύτερο κόστος γιατί υπάρχουν δεσμοί αγάπης. Όχι μόνο με τον Μιχάλη. Με όλη την παρέα αυτή. Ίσως στις ρήξεις να είναι μεγαλύτερο το «πλήγωμα». Να το παίρνεις πιο βαριά. Όλοι επαγγελματίες, όμως, είμαστε. Ξέρουμε να διαχωρίζουμε τα πράγματα. Εγώ νομίζω ότι αυτή την οικειότητα στη σκηνή την έχουμε και ανάγκη για να νιώθουμε και όλοι ασφαλείς να εκτεθούμε. Γιατί κάθε δουλειά είναι σαν μια βουτιά από ψηλά χωρίς αλεξίπτωτο, είπε η Μαίρη Μηνά στην Αυγή.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved