Σπυροπούλου: Αψεγάδιαστη στις νέες φωτό με μπικίνι – Το μοτίβο που «μυρίζει» καλοκαίρι σε αμμουδιά
Showbiz

Σπυροπούλου: Αψεγάδιαστη στις νέες φωτό με μπικίνι – Το μοτίβο που «μυρίζει» καλοκαίρι σε αμμουδιά

Τριάντα κιλά έχει χάσει η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και ποζάρει αψεγάδιαστη με μπικίνι.

Αυτό είναι το πρώτο καλοκαίρι που θα περάσει η παρουσιάστρια παρέα με τον επτά μηνών γιο της και όλα πλέον είναι διαφορετικά μιας και μοναδική της προτεραιότητα είναι ο μπέμπης της.

spyropoulou-(3).jpg

Αυτό βέβαια δεν σημαίνει πως η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου έχει αφήσει στην άκρη όλες τις υπόλοιπες δραστηριότητες της αφού έχει καταφέρει κι έχει φτιάξει έτσι το πρόγραμμά της ώστε να τα προλαβαίνει όλα. Ανάμεσα σε αυτά που δεν παραλείπει καθημερινή και η γυμναστική της.

Χάρη σε αυτή εξάλλου έχει καταφέρει να χάσει όλα τα κιλά της εγκυμοσύνης και να επαναφέρει την σιλουέτας της στο σημείο που ήταν πριν μείνει έγκυος! Παράλληλα έχει ξεκινήσει και τις βουτιές της και μας χαρίζει υπέροχα στιγμιότυπα με το μπικίνι της.

Δες τις νέες φωτό που ποστάρε και θα λατρέψεις το μαγιό της

«Βιώνω υπέροχα την μητρότητα, είναι πολύ ξεχωριστό όλο αυτό και είμαι πολύ ευλογημένη που το ζω. Μου λείπει αρκετά η δουλειά μου, αλλά νομίζω θα μου λείπει αρκετά και το σπίτι μου αν κάνω τηλεόραση. Δεν ξέρω, θα δούμε», είπε σε πρόσφατη συνέντευξή της μιλώντας για τη μητρότητα και το ενδεχόμενο να επιστρέψει στην τηλεόραση

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved