Μπόσνιακ: Στη Μύκονο με το σύνολο που θα φοράς όλο το καλοκαίρι & το σικ χτένισμα των 5 λεπτών
Showbiz

Μπόσνιακ: Στη Μύκονο με το σύνολο που θα φοράς όλο το καλοκαίρι & το σικ χτένισμα των 5 λεπτών

Στη Μύκονο βρέθηκε το προηγούμενο διάστημα η Υβόννη Μπόσνιακ.

Η επιχειρηματίας και σχεδιάστρια απαθανατίστηκε να απολαμβάνει τη βόλτα της και δεν ήταν μόνη αφού τη συνόδευε η κούκλα κόρη της.

Για αν χαιρόμαστε για έναν παραπάνω λόγο όταν βλέπουμε φωτογραφίες από τις διακοπές της, αυτός δεν είναι άλλος από τις ιδέες που μας δίνει για τις στιλιστικές μας επιλογές μιας που το καλοκαίρι μόλις ξεκίνησε! Και για μια ακόμη φορά η Υβόννη ξεπέρασε τον εαυτό της αφού με τρία μόνο items έκανε το απόλυτο summer σύνολο για όλες τις ώρες της ημέρας.

Επέλεξε ένα μίντι φόρεμα σε ένα από τα πιο ωραία χρώματα του καλοκαιριού με λινό στην ύφανση το οποίο συνδύασε με φλατ πέδιλο και λευκή τσάντα.

7221_IVONI_MPOSNIAK_562023-Antigrafh.jpg

Όσο για το χτένισμά της;

Το αγαπημένο, απλό και σικάτο για όλο το καλοκαίρι, χαμηλός κότσος με τραβηγμένα όλα τα μαλλιά πίσω σε wet look. Ένα χτένισμα το οποίο δεν χρειάζεται πάνω από 5 λεπτά προετοιμασίας.

Δες την στη gallery

«Θεωρώ τον εαυτό μου τυχερό που δεν έχω αδυναμία στα γλυκά, αλλά έχω ένα θέμα με τα burgers. Είναι μια τροφή στην οποία δεν μπορώ ν’ αντισταθώ. Κατά τ’ άλλα, δεν μπορώ να πω πως υπάρχει κάτι που τρώω περισσότερο ή πιο συχνά. Γενικότερα η διατροφή μου είναι ισορροπημένη», έχει πει η ίδια μιλώντας για τα μυστικά της διατροφής της.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved