Showbiz

Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης: Η στοχοποίηση,ο λόγος που αρνήθηκε να παίξει στο Maestro και οι «Προδότες»

Gossip-tv Team

Μία συνέντευξη εφ΄ όλης της ύλης παραχώρησε ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης στην εκπομπή «Χαμογέλα και Πάλι!».

Ο ηθοποιός και παρουσιαστής αναφέρθηκε στη «στοχοποίηση» του όταν ξέσπασε το #METOO, στον λόγο που αρνήθηκε να παίξει στο Maestro, αλλά και στο κίνητρο να παρουσιάσει του «Προδότες».

Όπως αποκάλυψε γράφει καθημερινά ημερολόγιο εδώ και 30 χρόνια διότι τον βοηθά να διατηρεί σύνδεση με το παρελθόν του.

«Το ημερολόγιο περιλαμβάνει σκέψεις και γεγονότα. Παρατήρησα μέσα από τα ημερολόγιά μου, ότι παλιά στη δουλειά ήμουν νευρικός και αψύς. Το δούλεψα μέσα μου, το μαλάκωσα και το έφερα εκεί που έπρεπε. Δεν φοβήθηκα ποτέ πως λόγω της συμπεριφοράς μου θα βρεθώ στα ‘’μανταλάκια’’. Ξέρω καλά ποιος είμαι και τι γνώμη έχουν οι συνάδελφοί μου για εμένα.

Το θετικό είναι πως τα εν δυνάμει θύματα νιώθουν πως μπορούν να μιλήσουν και οι εν δυνάμει θύτες θα είναι προσεκτικοί. Μετά το ‘’ταρακούνημα’’ μπορούμε να είμαστε ψυχραιμότεροι για το πώς ακούμε τα γεγονότα και πώς σχηματίζουμε γνώμη.

markoulakis.jpg

Το ‘’Maestro’’ εκτός από το ταλέντο και την αδιανόητη στοχοπροσήλωση του Χριστόφορου Παπακαλιάτη είχε από πίσω του πολλά λεφτά. Θα ήθελα να ξαναδουλέψω μαζί του αν εκείνος με πάρει για συνεργασία. Μου είχε προτείνει να συμμετέχω στο Maestro αλλά δυστυχώς δεν υπήρχε ο χρόνος για να το κάνω.

Όταν έχεις ένα επίπεδο αυτό που είσαι θα ‘’χρωματίσει’’ τον τρόπο που θα αντιμετωπίσεις ένα τηλεπαιχνίδι και που θα υπάρχεις σε σχέση με τους υπόλοιπους. Νιώθω 100% δικαιωμένος από την απόφασή μου να το παρουσιάσω. Εάν γίνει δεύτερη σεζόν θα το επαναλάμβανα με χαρά. Ξέρω ότι ο ANT1 είναι πολύ ευχαριστημένος από την εκπομπή. Έχει δυσκολευτεί από τον ανταγωνισμό αλλά το ήξεραν από την αρχή».

Δείτε το βίντεο παραπάνω:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved