Νάντια Μπουλέ: Η κόρη της, Σεμέλη, γίνεται 2 χρονών και είναι ό,τι πιο χαριτωμένο έχετε δει!
Showbiz

Νάντια Μπουλέ: Η κόρη της, Σεμέλη, γίνεται 2 χρονών και είναι ό,τι πιο χαριτωμένο έχετε δει!

Στις 16 Ιουλίου του 2021, η Νάντια Μπουλέ κλήθηκε να ζήσει τον πιο σπουδαίο ρόλο της ζωής της, αυτόν της μητρότητας και φυσικά, δύο χρόνια μετά, δεν τον αλλάζει με κανέναν! 

Η κόρη της Σεμέλη, της έχει κλέψει την καρδιά και φυσικά αποτελεί την πρώτη και απόλυτη προτεραιότητά της.

Και όχι άδικα αφού η μικρή Σεμέλη είναι και πολύ χαριτωμένη!

Μάλιστα, η όμορφη ηθοποιός και τραγουδίστρια με κάθε ευκαιρία, της αρέσει να μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους στιγμιότυπα από την καθημερινότητά τους, ειδικά μικρές όμορφες στιγμές της Σεμέλης στο σπίτι.

Προσφάτως μάλιστα, η Νάντια Μπουλέ ανέβασε φωτογραφία της κόρης της στο σπίτι καθώς εκείνη παίζει με τη γατούλα τους. Βλέπετε, η Σεμέλη έχει λατρεία για τα ζωάκια και θέλει να περνάει χρόνο μαζί τους.

nadiaboule_357317426_800599411436763_7744413354787919339_n.jpg

Όσο για τη μαμά Νάντια Μπουλέ, δεν κάνει τίποτα άλλο από το να δημιουργεί αναμνήσεις με την κόρη της και φυσικά να απαθανατίζει όμορφες στιγμές της μικρούλας για να της διηγείται σε λίγα χρόνια από τώρα μοναδικές ιστορίες της καθημερινότητάς τους από την παιδική της ηλικία.

Άλλωστε, η όμορφη ηθοποιός και τραγουδίστρια ποτέ δεν έκρυψε ότι νιώθει πως η μητρότητα υπήρξε δώρο για εκείνη στη ζωή της. Μάλιστα, ανήμερα της γιορτής της Μητέρας, η Νάντια Μπουλέ είχε ανεβάσει μία πολύ όμορφη κοινή τους φωτογραφία και είχε γράψει στη λεζάντα της: «Παλιότερα δεν μου έλεγε τίποτα αυτή η ημέρα. Από τότε που ήρθες όμως, κατάλαβα ότι δεν χωράει σε καμία ημέρα αυτή η αγάπη.
Ως τον ουρανό και ακόμα παραπέρα».

Δείτε παρακάτω τη νέα φωτογραφία της μικρής Σεμέλης αλλά και κοινά στιγμιότυπα με τη μητέρα της:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved