Κωνσταντίνος Βασάλος: Οι νέες φωτό από την Πάρο και το μήνυμα που έμεινε στο... «Διαβάστηκε»
Showbiz

Κωνσταντίνος Βασάλος: Οι νέες φωτό από την Πάρο και το μήνυμα που έμεινε στο... «Διαβάστηκε»

Ο Κωνσταντίνος Βασάλος μπορεί να αποχώρησε πριν από λίγες μέρες από το ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ, Survivor All Star, όμως, απολαμβάνει ξέγνοιαστος τις διακοπές του.

Το καλοκαίρι είναι εδώ και οι αποδράσεις του πρώην παίκτη του παιχνιδιού στα ελληνικά νησιά ξεκίνησαν.

Ο ίδιος, έκανε μια αινιγματική ανάρτηση, στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, το απόγευμα της Δευτέρας (3/7), που έκανε πολλούς να αναρωτιούνται «τι εννοεί ο "ποιητής";»!

Ο γυμναστής λοιπόν πόσταρε μια σειρά από φωτογραφίες του οι οποίες τραβήχτηκαν στο όμορφο νησί της Πάρου και έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα του:

«Όσο και να το βλέπεις, δεν αλλάζει. Οφείλεις όμως να το διαχειριστείς, να βρεις έναν τρόπο να βγεις από τα… κόκκινα και να αντιδράσεις ώριμα μετά από την ήττα σου!».

Ωστόσο, προχωρώντας στη συλλογή των φωτογραφιών του καταλάβαμε τι εννούσε καθώς όπως μας έδειξε έστειλε ένα μήνυμα στην Dua Lipa που δεν διαβάστηκε ποτέ!

Κι αν πολλοί νόμιζαν ότι το μήνυμα έμεινε στο... Διαβάστηκε, προς απογοήτευσή του, δεν διαβάστηκε ποτέ, τουλάχιστον μέχρι στιγμής!

Τα likes και τα σχόλια κάτω από την ανάρτηση που έκανε ο Κωνσταντίνος Βασάλος άρχισαν αμέσως να πέφτουν «σαν βροχή» με τους διαδικτυακούς του φίλους να κάνουν χαμό!

Δείτε τις φωτογραφίες που μοιράστηκε μαζί μας:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved