Ελένη: Αυτή είναι η παραλία που λατρεύει να κάνει ηλιοθεραπεία με τον Μάκη
Showbiz

Ελένη: Αυτή είναι η παραλία που λατρεύει να κάνει ηλιοθεραπεία με τον Μάκη

Η Ελένη Μενεγάκη έβαλε το πιο trendy καλοκαιρινό φόρεμα και... μίλησε για την αγαπημένη παραλία της που λατρεύει να κάθεται με τον Μάκη και τα παιδιά της.

Με αφορμή τον Θοδωρή Κουτσογιαννόπουλο που της είπε ότι στις διακοπές τους θα έρθει στην Άνδρο, η Ελένη του είπε πως στη μόνη παραλία που θα τη βρει, είναι στα Άχλα της Άνδρου.

Είναι η αγαπημένη της παραλία και το λέει συνεχώς.

elenimenegaki_358003510_290508640113628_358830747995286621_n.jpg

Ο επίγειος παράδεισος της Ελένης Μενεγάκη δεν είναι άλλος από τα Άχλα της Άνδρου, εκεί που γνώρισε τον άντρα της Μάκη Παντζόπουλου και της άλλαξε όλη της τη ζωή!

Η παραλία Άχλα βρίσκεται βορειοανατολικά του νησιού της Άνδρου, βόρεια της Χώρας και κάτω από το χωριό της Βουρκωτής. Δεν είναι τυχαίο που η παραλία Άχλα χαρακτηρίζεται ως μια από τις πιο όμορφες της Ελλάδας. Έχει κάποια ιδιαίτερα χαρακτηριστικά που την κάνουν να ξεχωρίζει.

Εκεί λοιπόν ο Μάκης της έχει δημιουργήσει μία υπέροχη ξενοδοχειακή επιχείρηση, το Όναρ και πια τα Άχλα είναι ο παράδεισός τους.

Επίγειο παράδεισο και ησυχαστήριο χαρακτηρίζουν το συγκρότημα κατοικιών του στην Άνδρο και όσοι πέρασαν εκεί τα καλοκαίρια τους.

Πάντως οι δυο τους έχτισαν πριν σχεδόν τέσσερα χρόνια πέντε νέες βίλες, ένα νέο ξεχωριστό συγκρότημα, επεκτείνοντας έτσι το περίφημο Όναρ, την ξενοδοχειακή μονάδα που διατηρούν στα Άχλα της Άνδρου.

Οι νέες υπερπολυτελείς κατοικίες είναι δημιουργία του αρχιτεκτονικού γραφείου του Τάσου Ζέππου, Zege architects, ενώ βρίσκονται σε απόσταση 350 μ. από τη βοτσαλωτή/αμμώδη παραλία Άχλα και είναι χτισμένες σε μια πάρα πολύ ήσυχη και πράσινη τοποθεσία, στην πλαγιά ενός λόφου, με θέα στο απέραντο γαλάζιο του Αιγαίου.

Η αγαπημένη της παραλία είναι τα Άχλα της Άνδρου και... ο συνεργάτης της, Θοδωρής Κουτσογιαννόπουλος θα τη βρει να λιάζεται εκεί...

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved