Χρύσα Μιχαλοπούλου: Με salty hair στη πιο ανέμελη φωτό του καλοκαιριού!
Showbiz

Χρύσα Μιχαλοπούλου: Με salty hair στη πιο ανέμελη φωτό του καλοκαιριού!

Το πιο όμορφο καλοκαιράκι θα περάσει φέτος η Χρύσα Μιχαλοπούλου παρέα με τον σύντροφό της, Λεωνίδα Κουτσόπουλο και τον γιο τους.

Το ζευγάρι θα απολαύσει μέρος των καλοκαιρινών του διακοπών στην Πάρο μαζί με το μωράκι του αλλά μέχρι τότε η ηθοποιός μας χαρίζει ένα υπέροχο καλοκαιρινό της στιγμιότυπο μετά τις βουτιές της.

chrysamichalopoulou_357840283_934203194539779_3385527945844754345_n.jpg

Με salty hair και φορώντας το μαύρο της μπικίνι ποζάρει στην πιο ανέμελη selfie της.

Έναν σχεδόν χρόνο μετά τον ερχομό του παιδιού της, η ηθοποιός έχει χάσει όλα τα κιλά που πήρε στην εγκυμοσύνη της και είναι πιο αδύνατη από ποτέ.

Δες την στη gallery

«Mε την Χρύσα Μιχαλοπούλου γνωριστήκαμε ιντερνετικά. Με αυτόν τον παραδοσιακό, βαρετό τρόπο, αλλά εν τέλει αποτελεσματικό. Και λεω παραδοσιακό, γιατί έτσι τείνουν να γίνονται τα πράγματα σήμερα. Όσον αφορά τη γνωριμία μας, δεν θυμάμαι, για να είμαι ειλικρινής το πώς ξεκίνησε η κουβέντα.

Γνωριστήκαμε λίγο πριν την καραντίνα και περάσαμε πολλά μαζί. Άλλωστε στην καραντίνα πολλές ήταν οι σχέσεις που καρποφόρησαν, γιατί δεν μπορούσαμε να βγούμε από το σπίτι, οπότε αναγκαστικά περνάγαμε πολύ περισσότερο χρόνο παρέα. Κάναμε πάρα πολλά πράγματα πολύ γρήγορα, αλλά το ευχαριστηθήκαμε πάρα πολύ», είχε πει ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος στην εκπομπή Καλύτερα δε γίνεται πριν καιρό για τη γνωριμία τους.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved