Άννα Βίσση: Αναβλήθηκε η συναυλία της στη Θεσσαλονίκη! «Λυπάμαι, δεν φανταζόμασταν ότι θα συμβεί»
Showbiz

Άννα Βίσση: Αναβλήθηκε η συναυλία της στη Θεσσαλονίκη! «Λυπάμαι, δεν φανταζόμασταν ότι θα συμβεί»

Η  Άννα Βίσση, φέτος συμπληρώνει 50 χρόνια απόλυτης κυριαρχίας στη μουσική σκηνή και τα γιορτάζει με δύο επετειακές μεγαλειώδεις συναυλίες.

Σήμερα, Δευτέρα 10 Ιούλιου ήταν να πραγματοποιηθεί η πρώτη στη Θεσσαλονίκη ωστόσο ένα τεχνικό πρόβλημα έφερε την αναβολή.

annavissiofficial_353341916_1040407334033823_5209255839716679462_n.jpg

«Η σημερινή συναυλία της Άννας Βίσση στο Θέατρο Γης αναβάλλεται για τεχνικούς λόγους που αφορούν την ασφάλεια των συντελεστών. Νέα ημερομηνία θα ανακοινωθεί εντός 3 ημερών. Τα εισιτήρια που αγοράστηκαν ισχύουν κανονικά, ζητούμε συγγνώμη για τυχόν αναστάτωση», αναφέρει χαρακτηριστικά η ανακοίνωση της εταιρίας παραγωγής.

vissu.jpg

Η ίδια η Άννα Βίσση σε story της εμφανώς στενοχωρημένη από την αναβολή αυτή, ζήτησε συγγνώμη από το κοινό.

«Η απογοήτευση η δική μου και του Νίκου όπως φαντάζομαι και η δική σας, είναι τεράστια. Δεν πιστεύαμε ότι μπορεί ποτέ να συμβεί κάτι τέτοιο. Μία τόσο ωραία μέρα, είμαστε στη Θεσσαλονίκη, έτοιμα ήταν όλα αλλά ένα τεράστιο τεχνικό πρόβλημα που δεν θα λυνόταν ούτε σε αρκετές ώρες μάς αναγκάζει να αναβάλλουμε τη συναυλία. Δεν μπορείτε να φανταστείτε πώς αισθάνομαι κι εγώ. Βλέπω τα μηνύματά σας. Λυπάμαι αλλά δεν φταίμε καθόλου εμείς, φταίει το σύστημα, όπως ξέρετε. Δεν μπορώ να πω κάτι άλλο. Στεναχωριέμαι πάρα πολύ. Θα τα πούμε όμως σύντομα. Προσπαθούμε τώρα να βρούμε μία νέα ημερομηνία ώστε να γίνει εφικτό για να συμβεί αυτή η συναυλία»

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved