Αλέκος Συσσοβίτης: «Μετά από μία πολύ μεγάλη επιτυχία, είναι δύσκολο ο κόσμος να δει το επόμενο»
Showbiz

Αλέκος Συσσοβίτης: «Μετά από μία πολύ μεγάλη επιτυχία, είναι δύσκολο ο κόσμος να δει το επόμενο»

Πολυσχιδής, παθιασμένος, αυτοδίδακτος, ο Αλέκος Συσσοβίτης έχει τη χαμαιλεόντια ικανότητα να περνά από την κωμωδία στο δράμα. Ακριβώς αυτό το ταλέντο γρήγορα έγινε αντιληπτό από σκηνοθέτες όπως ο Γιώργος Πανουσόπουλος και ο Nίkoς Περάκης.

Πόσο άλλαξε τη ζωή σας το ότι πρωταγωνιστήσατε στην τεράστια επιτυχία που είχε το «Είσαι το ταίρι μου» του Mega; Επαναλαμβάνεται συνεχώς, 20 χρόνια μετά. Και ποιο ήταν το κόστος;

Η διαχρονικότητά του έχει προφανώς θετικό αντίκτυπο για εμάς ως ηθοποιούς η αγάπη του κοινού εκδηλώνεται και στο θέατρο. Η αναγνωρισιμότητα και η αγάπη του κόσμου είναι το θετικό κομμάτι της ιστορίας. Το αρνητικό είναι πως όταν κανείς μία πάρα πολύ μεγάλη επιτυχία, είναι δύσκολο να σε ξεχάσει ο κόσμος από αυτό και να δει το επόμενο. Αυτό που κατάφερα υποκριτικά φέτος στη «Στοργή» είναι από τα καλύτερα που έχω κάνει, αλλά ο πολύς κόσμος δεν το αγκάλιασε. Συμβαίνουν, όμως, αυτά.

1675029384487-204469145-sissovitis.jpg

Ποιο μέσον είναι πιο κοντά σας τελικά; Η τηλεόραση ή το θέατρο;

Πολλές φορές οι ηθοποιοί δίνουμε προτεραιότητα στο θέατρο. Και ο λόγος είναι η απευθείας επαφή με το κοινό. Υπάρχει μία δυαδική σχέση: η παράσταση αυτή καθεαυτή βασίζεται και στους καλλιτέχνες και στους θεατές. Οπότε, όταν δημιουργείς άμεση σχέση με τους θεατές, δείχνοντάς τους τα προβλήματά τους από τις ιστορίες που τους μεταφέρεις, η παράσταση γίνεται ισχυρό λειτούργημα. Υπάρχει μία έντο­νη συναισθηματική φόρτιση, γεννιέται κάτι πρωτογενές. Στον κινηματογράφο και στην τηλεόραση υπάρχει ένα στοίχημα: να πετύχουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Αλλά μέχρι και πριν από μερικά χρόνια που απούσιαζαν τα social media, δεν μπορούσαμε να καταλάβουμε πώς αυτό περνούσε στον κόσμο, τι ένιωθε σε ποιο βαθμό τον επηρέαζε. Σε κάθε περίπτωση, πιο ενδιαφέρον και ζωντανό είναι το θέατρο.

Πηγή: Aπογευματινή

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved