Σωτήρης Καλυβάτσης:« Ήμουν μάρτυρας σε κάτι που συνέβη - Να μην κάνουμε γαργάρα τέτοια περιστατικά»
Showbiz

Σωτήρης Καλυβάτσης:« Ήμουν μάρτυρας σε κάτι που συνέβη - Να μην κάνουμε γαργάρα τέτοια περιστατικά»

Για το κίνημα #metoo μίλησε μεταξύ άλλων ο Σωτήρης Καλυβάτσης καλεσμένος στην εκπομπή «Καλοκαίρι Yes». Ο επιτυχημένος ηθοποιός με αυτήν την αφορμή αναφέρθηκε και στην υπόθεση  ΠαπαγιάννηΠαυλίδου στην οποία ήταν μάρτυρας.

«Έχει συμβεί να έχω μια εμπειρία, αλλά εντάξει, όχι τόσο σοβαρά πράγματα όσο αυτά που έχουμε παρακολουθήσει.Ήμουν μάρτυρας στην υπόθεση Παπαγιάννη - Παυλίδου. Εντάξει, δεν συνέβη σε εμένα, ήμουν μάρτυρας σε κάτι που συνέβη. Αλλά και αυτό πήρε το δρόμο της δικαιοσύνης, έγινε ότι ήταν να γίνει, αλλά επαναλαμβάνω ότι δεν έχει καμία σχέση με αυτά τα “χοντρά” και τα πολύ σοβαρά πράγματα… Όχι ότι δεν ήταν σοβαρό εκείνο, γιατί το να σηκώσεις χέρι σε έναν συνάδελφο – συνάνθρωπο γενικότερα δεν νομίζω ότι έχει κανένας το δικαίωμα και δεν πρέπει να περνάει από το μυαλό του», είπε αρχικά ο Σωτήρης Καλυβάτσης.

1675177375501-562786823-KALIVATSIS-14.jpg

Ο Σωτήρης Καλυβάτσης είπε επίσης: «Σε από τον χώρο μας, ξεκίνησε από τον αθλητισμό το metoo, αλλά έγινε τεράστιο από το χώρο μας γιατί αυτό βολεύει παραπάνω στο να προβληθεί. Είναι τεράστιο έτσι κι αλλιώς από μόνο του και σε όλους τους χώρους. Όποιος ζει κάτι τέτοιο, καλό είναι να μιλάει και να το τελειώνει επί τόπου».

kalivatsis.jpg

«Καλό είναι να μην τα ζει κανείς, όταν τα ζει καλό είναι να μιλάει και να τελειώνει... Σίγουρα κάποιοι άνθρωποι το έχουν μέσα τους και τώρα θα σκέφτονται και δεύτερη φορά αν θα κινηθούνε με τέτοιο τρόπο», ανέφερε ο ηθοποιός.

«Καλό είναι να βάζουμε τα όριά μας και να δείχνουμε τον κακό και να λέμε αυτός είναι, σε καμία περίπτωση να μην κάνουμε γαργάρα τέτοια περιστατικά και να μιλάμε ακόμα και αν πρόκειται να χάσουμε μια δουλειά», είπε τέλος ο ίδιος.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved