Ιωάννα Μαλέσκου: «Τις παντρεύτηκα» απαντά για τις ραγάδες μετά την εγκυμοσύνη
Showbiz

 Ιωάννα Μαλέσκου: «Τις παντρεύτηκα» απαντά για τις ραγάδες μετά την εγκυμοσύνη

Η Ιωάννα Μαλέσκου που απολαμβάνει πλέον τη νέα της καθημερινότητα ως μαμά, απάντησε σε κάποιες ερωτήσεις των followers της, προβαίνοντας σε αποκαλύψεις...

«Γέννησα με καισαρική 2 μέρες πριν από σένα. Έκανα ραγάδες απότομα και δεν μου αρέσει. Εσύ τις γλίτωσες;» ήταν μια από τις ερωτήσεις των followers στην Ιωάννα Μαλέσκου που πριν από δύπ περίπου μήνες έγινε για πρώτη φορά μητέρα.

maleskou-(1).jpg

Η Ιωάννα Μαλέσκου απάντησε ως εξής στο συγκεκριμένο ερώτημα: «Αχ σε καταλαβαίνω. Και εγώ έκανα, παρότι έβαζα, βάζω κρέμες, τις παντρεύτηκα. Ειδικά οι λευκές επιδερμίδες έχουν την τάση να κάνουν ραγάδες. Σκέψου, από το Λύκειο (στις πανελλήνιες που είχα βάλει κιλά) είχα να το πάθω. Μη στενοχωριέσαι, είναι τα παράσημά μας για τις ζωές που φέραμε στον κόσμο. Αν ήταν να επιλέξεις ανάμεσα στο να γίνεις μανούλα ή να έχεις αψεγάδιαστο κορμί, τι θα διάλεγες; Θα κάνουμε γυμναστικούλα σιγά σιγά να σφίξει το κορμί μας. Οι ραγάδες ας είναι εκεί. Ποιον ενοχλούν;».

maleskou-(3).jpg

Σε άλλη ερώτηση σχετικά με τον τοκετό, η Ιωάννα Μαλέσκου αποκάλυψε: «Γέννησα φυσιολογικά. Είχαμε κάποιες δυσκολίες, όμως όλα πήγαν καλά. Δόξα τω Θεώ, είχα έναν έμπειρο και ήρεμο γιατρό, μια υπέροχη μαία και το άριστο περιβάλλον και προσωπικό της κλινικής. Σπουδαίο πράγμα να νιώθεις εμπιστοσύνη και ασφάλεια εκείνη τη μεγάλη μέρα».

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved