Σόφη Ζαννίνου: «Από το 2015, τα καλοκαίρια έχω δώσει άδεια στον εαυτό μου και δεν εργάζομαι»
Showbiz

Σόφη Ζαννίνου: «Από το 2015, τα καλοκαίρια έχω δώσει άδεια στον εαυτό μου και δεν εργάζομαι»

Η Σόφη Ζαννίνου παραχώρησε μια εφ΄όλης της ύλης συνέντευξη σε εβδομαδιαίο περιοδικό.

Η αγαπημένη ηθοποιός αναφέρθηκε μεταξύ άλλων και στο πώς θα περάσει το φετινό καλοκαίρι καθώς τα τελευταία χρόνια έχει επιλέξει να μην εργάζεται τους καλοκαιρινούς μήνες!

  • Πώς σας βρίσκουμε το φετινό καλοκαίρι;

Από το 2015, τα καλοκαίρια έχω δώσει άδεια στον εαυτό μου και δεν εργάζομαι. Έτσι, φυτεύω τα λουλούδια μου και φτιάχνω τον κήπο μου γιατί είμαι μανιακή με τη γη. Κάνω μαστορέματα στο σπίτι μου που δεν μπορούσα να κάνω από πέρυσι γιατί ήμουν στους «Αόρατους», μετά στο «Χαιρέτα μου τον πλάτανο», μετά στην «Άγρια Γη».

  • Τι συζητάτε για τη νέα σεζόν;

Μέχρι στιγμής δεν συζητάω κάτι. Εδώ και αρκετά χρόνια, δόξα τω Θεώ, η ζωή μου έδωσε το δικαίωμα να λέω «ναι» ή «όχι». Πηγαίνω σε δουλειές που ξέρω ότι θα περάσω καλά, που θα είναι ωραίοι οι συνεργάτες, αλλά και οι συνθήκες για να μην κουραστώ. Δεν είμαι και μικρό κορίτσι πια (γέλια). Από 5 χρονών που είμαι στο θέατρο, στον κινηματογράφο, στο τραγούδι, τα έχω κάνει όλα.

sofi.jpg
  • Μετά από μια τόσο μεγάλη καριέρα, έχετε κάποιο επαγγελματικό απωθημένο;

Αγαπημένε μου, έχω μάθει από πάρα πολύ μικρή να απομυθοποιώ όλο αυτό το καλλιτεχνικό πακέτο και να μην κάνω όνειρα. Δόξα τω Θεώ, η ζωή μου τα έχει φέρει πολύ ωραία και έχω κάνει πολύ ωραία πράγματα. Πολύ ωραίες συνεργασίες που τις βλέπω και χαίρομαι.

  • Μιας που έχετε συνεργαστεί με τα ιερά τέρατα του κινηματογράφου, πιστεύετε πως σήμερα έχουμε σταρς;

Για σταρς δεν ξέρω, αλλά ξέρω ότι έχουμε εξαιρετικούς ηθοποιούς, τραγουδιστές. Τώρα από συνθέτες έτσι και έτσι. Είμαι χαρούμενη όταν βλέπω ταλαντούχους ανθρώπους και υπάρχουν ταλεντάρες.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved