Παντρεύτηκε συνεργάτιδα της Τσιμτσιλή με πρώην παίκτη του The Voice! Το ξέφρενο γλέντι
Showbiz

Παντρεύτηκε συνεργάτιδα της Τσιμτσιλή με πρώην παίκτη του The Voice! Το ξέφρενο γλέντι

Σε ένα καταπληκτικό σκηνικό, παρουσία πολλών ανθρώπων της τηλεόρασης και του καλλιτεχνικού κόσμου έγινε ο γάμος στενής συνεργάτιδας της Σταματίνας Τσιμτσιλή από το Happy Day και πρώην παίκτη του The Voice

Ο λόγος για την Ευάννα Ζουμπούρογλου, ρεπόρτερ της πρωινής εκπομπής του Alpha, με τον Χριστόδουλο Παπαδάκη ο οποίος είχε λάβει μέρος στο The Voice όχι μία αλλά δύο φορές.

euana.jpg

Αν και η Σταματίνα Τσιμτσιλή έλειπε από την τόσο όμορφη στιγμή της συνεργάτιδάς της καθώς διανύει τις πρώτες μέρες διακοπών της στην Πάρο, ήταν εκεί για να την τιμήσουν η Τίνα Μεσσαροπούλου αλλά και η Μαίρη Παλιαλέξη, αρχισυντάκτρια της εκπομπής. Μάλιστα ανέβασαν στιγμιότυπα από τον γάμο στα social media τους, στέλνοντας έτσι τις θερμότερες ευχές τους στους νεόνυμφους.

Αμέσως μετά το μυστήριο ακολούθησε γλέντι με τους δύο ερωτευμένους να διασκεδάζουν με τους καλεσμένους τους μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.

euana_zoumpouroglou.jpg

Ο γαμπρός, είναι τραγουδιστής και μάλιστα είχε συμμετάσχει πέρυσι και φέτος στο The Voice. Όπως είχε πει και ο ίδιος για την αποτυχία του την πρώτη φορά στο τάλεντ σόου:

«Είναι η δεύτερη φορά που έρχομαι στο Voice, είχα έρθει και πέρυσι, αλλά δεν είχε γυρίσει καμία καρέκλα. Κάτι το οποίο ελπίζω να μην συμβεί και φέτος. Το άγχος πιστεύω ήταν ο παράγοντας που δεν μου επέτρεψε να δώσω το κάτι παραπάνω» είχε παραδεχτεί ο ίδιος στη δεύτερη απόπειρά του να αναδείξει το ταλέντο του μέσα από το The Voice.

Δείτε παρακάτω βίντεο από την πιο όμορφη μέρα του ζευγαριού:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved