Στο νοσοκομείο ξανά ο Ηλίας Μαμαλάκης: «Τα ταξίδια του Ιουλίου ακυρώθηκαν, θα μείνω  αρκετά...»
Showbiz

Στο νοσοκομείο ξανά ο Ηλίας Μαμαλάκης: «Τα ταξίδια του Ιουλίου ακυρώθηκαν, θα μείνω αρκετά...»

Στο νοσοκομείο βρίσκεται ο Ηλίας Μαμαλάκης όπως γνωστοποίησε ο ίδιος μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook.

Αυτή είναι η δεύτερη φορά που νοσηλεύεται στο νοσοκομείο, και μάλιστα σε διάστημα μικρότερο από έναν χρόνο.

Ο γνωστός σεφ με μια ανάρτησή του θέλησε να ενημερώσει τους διαδικτυακούς του φίλους για την εισαγωγή του, χωρίς ωστόσο να αναφερθεί στην κατάσταση της υγείας του και στο τι ακριβώς συμβαίνει.

Η ανάρτηση που έκανε:

O Ηλίας Μαμαλάκης ανέβασε φωτογραφία μέσα από το νοσοκομείο, γράφοντας χαρακτηριστικά:

«Πάλι νοσοκομείο. Μέσα στο καλοκαίρι. Τα ταξίδια του Ιουλίου ακυρώθηκαν, θα μείνω αρκετά, τουλάχιστον βδομάδα . Αρκεί να βγω κύριος».

Πάλι νοσοκομείο Μέσα στο καλοκαιρι Τα ταξιδια του Ιουλίου ακυρώθηκαν Θα μείνω αρκετά τουλάχιστον βδομάδα Αρκεί να βγω κύριος

Posted by Ηλίας Μαμαλάκης on Saturday, July 15, 2023

Τον Νοέμβριο του 2022 ο γνωστός σεφ νοσηλεύτηκε στην εντατική σε νοσοκομείο της Κύπρου και πάλι το ανακοίνωσε μέσω facebook.

«Από την εντατική του κρατικού νοσοκομείου Λευκωσίας τους χαιρετισμούς μου. Πάω καλά. Οι Κύπριοι είναι πολύ μπροστά στο ΕΣΥ. Ταχύτατοι αποτελεσματικοί», έγραψε χαρακτηριστικά.

Μετά από λίγες ημέρες είχε ενημερώσει ότι «ήταν πολύ καλύτερα».

Σε πρόσφατη συνέντευξη είχε μιλήσει για την περιπέτεια της υγείας του:

«Είχα μια πάρα πολύ κακή περιπέτεια υγείας πρόσφατα στην Κύπρο, πολύ σοβαρότερη απ' όσο γράφτηκε. Ήμουν στα όρια του θανάτου. Υπάρχει ένα μικρόβιο που λέγεται κλωστρίδιο, το οποίο συνυπάρχει με τον άνθρωπο, αλλά ας πούμε πως είναι εν ύπνω. Πριν φύγω για την Κύπρο, πήρα μια αντιβίωση γιατί είχα ένα πρόβλημα στον φάρυγγα και οι γιατροί μού εξήγησαν ότι όταν το κλωστρίδιο συναντηθεί με τη συγκεκριμένη αντιβίωση, δημιουργεί ένα σοκ στον οργανισμό σηπτικό.

Γυρίζω στο ξενοδοχείο μία η ώρα το πρωί, Σάββατο βράδυ προς Κυριακή, την επομένη θα έφευγα για να γυρίσω στην Αθήνα. Εκείνη την ώρα όμως με πιάνει μια διάρροια και μπορώ να πω ότι χάρηκα, "έχω φάει τον αγλέουρα στην Κύπρο οπότε να ξεκουραστεί και λίγο το πεπτικό" λέω. Αυτή όμως δεν ήταν μια διάρροια από τις συνηθισμένες, ήταν μια αφυδάτωση του σώματος τόσο μεγάλη που έγινα ένα κουβάρι και έπεσα αναίσθητος», είπε ο Ηλίας Μαμαλάκης.

Διαβάστε επίσης:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved