Δείτε πώς ήταν η Ζέτα Μακρυπούλια στον γάμο του αδερφού της Παναγιώτη, πριν 16 ολόκληρα χρόνια!
Showbiz

Δείτε πώς ήταν η Ζέτα Μακρυπούλια στον γάμο του αδερφού της Παναγιώτη, πριν 16 ολόκληρα χρόνια!

Τι φόραγε η Ζέτα Μακρυπούλια στον γάμο του μεγάλου της αδερφού πριν από 16 χρόνια. Η τεράστια αλλαγή στο στυλ αλλά και στον αέρα!

Ήταν 2007 όταν ο αδερφός της Ζέτας Μακρυπούλια, Παναγιώτης Μακρυπούλιας, παντρεύτηκε την εκλεκτή της καρδιάς του στο Νέο Ψυχικό.

Η παρουσιάστρια είχε εμφανιστεί στην εκκλησία πολύ χαριτωμένα ντυμένη ενώ έδειχνε χαρούμενη αλλά και συγκινημένη για τον γάμο του μεγάλου της αδερφού.

Συγκεκριμένα, η Ζέτα Μακρυπούλια παρευρέθηκε στον γάμο του αδερφού της έχοντας επιλέξει ένα mini, άκρως καλοκαιρινό φόρεμα σε χρώμα ροζ το οποίο στην περιοχή του μπούστου ήταν γεμάτο παγιέτες.

Είχε συνδυάσει το φόρεμα αυτό με ασημί αξεσουάρ και πιο συγκεκριμένα με ένα ζευγάρι ψηλοτάκουνα πέδιλα και ένα μικρό, πολύ λαμπερό clutch. Η αγαπημένη παρουσιάστρια της εκπομπής «Ρουκ Ζουκ» του ΑΝΤ1 ήταν ιδιαίτερα λαμπερή και εντυπωσιακή, έχοντας ωστόσο επιλέξει να φορέσει λίγα διακριτικά και κομψά αξεσουάρ.

Από τότε, η Ζέτα Μακρυπούλια έχει αλλάξει πολύ το στιλ της ωστόσο όπως όλα δείχνουν, η ίδια συμβάδιζε πάντοτε με τη μόδα.

Δείτε στο άλμπουμ που ακολουθεί τις φωτό που θυμηθήκαμε

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved