Γκουντάρας: Απαντά στα υβριστικά μηνύματα που του έστειλαν να καεί στη φωτιά του Λαγονησίου
Showbiz

Γκουντάρας: Απαντά στα υβριστικά μηνύματα που του έστειλαν να καεί στη φωτιά του Λαγονησίου

Μεγάλη φωτιά ξέσπασε χθες Δευτέρα 17 Ιουλίου στο Νέο Κουβαρά Αττικής με την πυρκαγιά να ξαπλώνεται γρήγορα σε Λαγονήσι, Σαρωνίδα και Ανάβυσσο.

Έκκληση μέσω Instagram είχε κάνει ο Γρηγόρης Γκουντάρας, ο οποίος μένει στο Λαγονήσι και ανέβασε φωτογραφία και βίντεο με μαύρους καπνούς να έχουν σκορπίσει στην περιοχή.

«Μεγάλη φωτιά ανάμεσα σε Κουβαρά και Καλύβια, κινδυνεύουν σπίτια και άνθρωποι, στείλτε δυνάμεις» έγραψε αρχικά ο Γρηγόρης Γκουντάρας.

Στη δεύτερη ανάρτησή του τόνισε: «Στείλτε βοήθεια από αέρος θα καούμε». Στο κλιπ αναφέρεται ότι «η φωτιά έχει φτάσει σε χρόνο dt στη Λεωφόρο Αναβύσσου».

ba14112f-gkoyntaras.jpg

Το μεσημέρι της Τρίτης 18/7, ο Γρηγόρης Γκουντάρας θέλησε να πει ένα ευχαριστώ στους διαδικτυακούς του φίλους. «Ήταν ακραία συγκινητικό το τσουνάμι των μηνυμάτων που μου στείλατε σε περίπτωση που χρειαζόμαστε κάποια βοήθεια για το σπίτι μας στο Λαγονήσι. Άνθρωποι που δε μπορούσα να φανταστώ καν, μάς καλούσαν σπίτι τους να μας φιλοξενήσουν ή μου έλεγαν να πάνε να ρίξουνε νερό. Φοβερή ανθρωπιά, φοβερή! Και είμαι σίγουρος πως έγινε σε όλους τους συνανθρώπους μας που είχαν ανάγκη. Σας ευχαριστούμε πολύ μέσα από την καρδιά μας» έγραψε χαρακτηριστικά.

Αλλά έδειξε και κάποια υβριστικά μηνύματα που του έστειλαν και σχολίασε:

«Από την άλλη πλευρά, δυστυχώς υπάρχουν κι αυτοί οι συνάνθρωποι…»

xidaio-minima-se-goydara.jpg

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved