Ξέγνοιαστες διακοπές στην Κρήτη για Βανδή-Μπισμπίκη - Μαζί τους και η κόρη της, Μελίνα! Οι νέες φωτό
Showbiz

Ξέγνοιαστες διακοπές στην Κρήτη για Βανδή-Μπισμπίκη - Μαζί τους και η κόρη της, Μελίνα! Οι νέες φωτό

Με ένα υπέροχο βίντεο που ήταν κομμένο και... ραμμένο με τέτοιο τρόπο ώστε να διαπιστώσουμε και εμείς πόσο όμορφα περνούν, η Δέσποινα Βανδή μοιράστηκε μαζί μας τις υπέροχες στιγμές που περνάει με τον αγαπημένο της Βασίλη Μπισμπίκη και την κόρη της, Μελίνα στην όμορφη Κρήτη

Το ερωτευμένο ζευγάρι βρίσκεται στο νησί από το Σαββατοκύριακο που πέρασε και φυσικά έχει κάθε λόγο να επισκέπτεται τη Μεγαλόνησο αφού εκεί ζει τον περισσότερο καιρό ο Μανώλης Κονταρός, στενός φίλος τόσο της τραγουδίστριας όσο και του ηθοποιού.

despoina.jpg

Η Δέσποινα Βανδή στα καλύτερά της.

Μάλιστα, τις προηγούμενες μέρες, ο Βασίλης Μπισμπίκης απαθανατίστηκε με τους γιους του Κρητικού λυράρη και τραγουδιστή, Γιάννη και Ιάκωβο στο κατάστημα που διατηρεί ο Κονταρός στο Ρέθυμνο.

despoina2.jpg

Μαζί της είναι και η Μελίνα Νικολαΐδη, η κόρη της.

Εννοείται πως η διαμονή τους στο νησί είναι σε πολυτελές κατάλειμμα στο Ρέθυμνο που διαθέτει πισίνα για δροσιστικές βουτιές, όμως στο βίντεο που ανέβασε η Δέσποινα Βανδή στο Tik Tok η παρέα επισκέφτηκε και μία από τις πιο ξεχωριστές παραλίες του νομού για να απολαύσει και την αλμύρα της θάλασσας.

despoina3.jpg

Στέλνοντας φιλιά στους followers της.

Πάντως, στο συγκεκριμένο βίντεο, η Δέσποινα Βανδή δείχνει πραγματικά ευτυχισμένη έχοντας στο πλευρό της δύο από τα πιο αγαπημένα της πρόσωπα, τον σύντροφό της και την κόρη της με την οποία μοιράζεται τα πάντα.

Δείτε το εν λόγω βίντεο:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved