Φάνης Μουρατίδης: Μοναχική βόλτα για ψώνια με εκκεντρικό πουκάμισο που λατρέψαμε!
Showbiz

Φάνης Μουρατίδης: Μοναχική βόλτα για ψώνια με εκκεντρικό πουκάμισο που λατρέψαμε!

Ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε τον Φάνη Μουρατίδη σε ένα διάλλειμα από τις οικογενειακές και επαγγελματικές τους υποχρεώσεις.

Ο Φάνης Μουρατίδης ξέκλεψε λίγο χρόνο από τις καθημερινές του υποχρεώσεις και πήγε για κάποια καλοκαιρινά ψώνια σε γνωστό εμπορικό κέντρο των βορείων προαστίων.

Στη βόλτα του ήταν μόνος του και δεν είχε μαζί του τη γυναίκα του Άννα-Μαρία Παπαχαραλάμπους ή κάποιον από τους γιους του, Έκτορα και Αλέξανδρο.

Ξεχωρίσαμε το εκκεντρικό πουκάμισο που επέλεξε να φορέσει ο ηθοποιός και έκανε τη διαφορά! Δείτε τον στο άλμπουμ που ακολουθεί να χαζεύει στις βιτρίνες αναζητώντας τα ρούχα που ήθελε να αγοράσει.

Τον χειμώνα που πέρασε βλέπαμε τον Φάνη Μουρατίδη να πρωταγωνιστεί στη σειρά Maestro του Χριστόφορου Παπακαλιάτη. Η ερμηνεία του ήταν υπέροχη και αναμένουμε να τον δούμε και στον πολυαναμενόμενο δεύτερο κύκλο της σειράς.

maestro-1-600x467-1.jpg

«Ήταν ένα θείο δώρο το Maestro. Ήμασταν σίγουροι ότι θα ήταν μια ωραία δουλειά αλλά δεν περιμέναμε ότι θα έχει αυτή την ισχυρή δυναμική. Στους Παξούς που υπήρχαν αρκετοί από το εξωτερικό, μας μιλούσαν για τη σειρά. Κάποιοι από αυτούς ήξεραν ότι ήμασταν εκεί γιατί τα παιδιά ανέβαζαν post», είχε δηλώσει ο ηθοποιός, καλεσμένος στην εκπομπή The 2Night Show του Γρηγόρη Αρναούτογλου.

1675201581125-872513262-mouratidis.jpg

«Σταματήσαμε τα γυρίσματα λόγω της πολυκοσμίας που έχει το νησί. Θα συνεχίσουμε από τον Σεπτέμβρη και μας έχουν μείνει άλλα έξι επεισόδια. Με αυτά τα παιδιά, με αυτή τη δουλειά, με αυτό το κλίμα σε αυτό το νησί, για μένα είναι μαγικό. Είναι πλέον το σημείο αναφοράς μου!», είχε επίσης προσθέσει.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved