Μαριέττα Χρουσαλά: Ευδιάθετη για ψώνια με τα παιδιά της
Showbiz

Μαριέττα Χρουσαλά: Ευδιάθετη για ψώνια με τα παιδιά της

Η Μαριέττα Χρουσαλά αυτή την περίοδο δεν έχει πάει κάποιο ταξίδι καθώς ο φωτογραφικός φακός την τσάκωσε να βολτάρει μαζί με τα παιδιά της σε γνωστό εμπορικό κέντρο των βορείων προαστίων. 

Η όμορφη παρουσιάστρια, είναι πολύ ενεργή στα social media και μοιράζεται μαζί μας διάφορα στιγμιότυπα από τη ζωή και την καθημερινότητά της και συχνά ποστάρει φωτογραφίες από τα ταξίδια που κάνει με τον σύζυγό της και τα παιδιά τους.

Αυτή τη φορά όμως δεν χρειάστηκε να ανεβάσει κάτι η ίδια καθώς ήμασταν εμείς που την απαθανατίσαμε στο κέντρο της Αθήνας όπου έκανε τη βόλτα και τα ψώνια της.

Η Μαριέττα Χρουσαλά ήταν πάρα πολύ ευδιάθετη ενώ δεν κατάφερε να περάσει απαρατήρητη τραβώντας πάνω της τα βλέμματα όλων των περαστικών.

Δείτε τις φωτογραφίες που εξασφαλίσαμε στην παρακάτω photo gallery:

Η Μαριέττα Χρουσαλά πρόσφατα παρευρέθηκε στο πάρτι γενεθλίων του συζύγου της Καλομοίρας, Γιώργου Μπούσαλη και του Δημήτρη Γιαννέτου και δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Ιnstagram μία φωτογραφία που φαίνεται η ίδια να ποζάρει αγκαλιά με τον σύζυγό της, Λέων Πατίτσα, ενώ και οι δύο φορούν total white looks.

Το ζευγάρι είναι μαζί από 2006, ενώ παντρεύτηκαν στις 5 Ιουνίου 2010 στην Αθήνα και μαζί έχουν αποκτήσει τρία παιδιά: την Μάργκω, τον Σπύρο και τον Κωνσταντίνο. Η οικογένεια ζει ανάμεσα σε Αθήνα, Λονδίνο και Μαϊάμι.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved