Ο ξάδελφος του Τριαντάφυλλου στη μάχη για να σβηστεί η φωτιά στη Ρόδο - Η συγκινητική ανάρτηση
Showbiz

Ο ξάδελφος του Τριαντάφυλλου στη μάχη για να σβηστεί η φωτιά στη Ρόδο - Η συγκινητική ανάρτηση

Μάχη με τις φλόγες δίνουν τις τελευταίες μέρες οι πυροσβέστες σε κάθε μήκος και πλάτος της χώρας μας και το λιγότερο που μπορεί να κάνει ο καθένας μας είναι να τους ευχαριστήσει για το πολύτιμο έργο τους. 

Ανάμεσά τους είναι και ο ξάδελφος του Τριαντάφυλλου, ο Παναγιώτης Σωτηρίου ο οποίος με ηρωισμό ρίχτηκε στη μάχη με τις φλόγες στη Ρόδο, ιδιαίτερη πατρίδα του τραγουδιστή για να βοηθήσει στην κατάσβεση των πυρκαγιών.

Ο Τριαντάφυλλος, περήφανος για τις προσπάθειες του ξαδέλφου του ανέβασε φωτογραφία του γράφοντας στη λεζάντα: «Εδώ βλέπετε τον ξάδερφο μου τον Παναγιωτη @sotirioupanagiotis χωρίς φόβο με πάθος να έχει παλέψει για να σβήσει η φωτιά στη Ρόδο στο χωριό μου Απόλλωνα και παλεύει ακόμα ένας ήρωας όλοι οι πυροσβέστες με κίνδυνο να χάσουν την ζωή τους παλεύουν ακόμα εκεί στο νησί όλοι οι εθελοντές όλοι εσείς είσαστε οι αληθινοί ήρωες 🙏🙏🙏».

361770576_1464554837613151_5932740512498707033_n.jpg

Πάντως η φωτιά συνεχίζει να μαίνεται ανεξέλεγκτη στο νησί των Ιπποτών που διέθετε ένα από τα πιο όμορφα φυσικά τοπία της χώρας μας και ήταν μέσα στο πράσινο. Χιλιάδες τουρίστες αναγκάστηκαν να εγκαταλείψουν άρον άρον τα καταλύματά τους προκειμένου να μην κινδυνεύσουν από τη φωτιά ενώ άλλα ξενοδοχεία έχουν μετατραπεί σε χώρους υποδοχής πυρόπληκτων.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved