Πάνος Χαρίτος: «Δεν θα παραμείνω στο γυαλί πάση θυσία. Γνωρίζω τις κόκκινες γραμμές μου»
Showbiz

Πάνος Χαρίτος: «Δεν θα παραμείνω στο γυαλί πάση θυσία. Γνωρίζω τις κόκκινες γραμμές μου»

Δεινός ρεπόρτερ και δυνατή προσωπικότητα, ο Πάνος Χαρίτος, αποκαλύπτει τις δικές του προτεραιότητες τόσο στην καριέρα του όσο και στη ζωή του.

«Το ρεπορτάζ μπορεί να μην είναι πλέον το ίδιο σε σχέση με αυτό το οποίο έκανα όταν ήμουν στο εξωτερικό, σε εμπόλεμες ζώνες σε οτιδήποτε άλλο, ωστόσο επιλέγω τα πράγματα τα οποία κάνω. Τα "ναι" που λες στη ζωή σου και τα "όχι" είναι αυτά που θα σε χαρακτηρίζουν στη δημοσιογραφική σου διαδρομή και στην καριέρα σου.

Για μένα αυτό ήταν το μεγάλο ζητούμενο στη δημοσιογραφική μου διαδρομή και δεν είναι καθόλου τυχαίο το "ναι" που είπα στη συγκεκριμένη πρόταση αυτή τη χρονική στιγμή. Μπαίνουμε σε μια περίοδο όπου τα πολιτικά πράγματα στη χώρα, με την εκλογή τριών ακροδεξιών κομμάτων και με το ποσοστό της κυβέρνησης να της δίνει τις ευλογίες να διαχειριστεί τα πράγματα σαν να έχει μια λευκή επιταγή, κάνουν διαφορετικό τον δικό μας ρόλο», λέει χαρακτηριστικά.

Με αφοπλιστική ειλικρίνεια, ο Πάνος Χαρίτος δηλώνει στην «Real News»: «Δεν θα παραμείνω στο γυαλί πάση θυσία, αυτό είναι μια προσωπική στάση ζωής. Προτιμώ να κάνω κάτι διαφορετικό, να είμαι καλά με τον εαυτό μου, παρά να νερώνω καθημερινά το κρασί μου και να μη με αναγνωρίζω μετά. Έχω κάνει πολλά ταξίδια, έχω περάσει πολλά σύνορα στη δημοσιογραφική μου ζωή και γνωρίζω πολύ καλά τα επαγγελματικά μου σύνορα και τις κόκκινες γραμμές μου».

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved