Η ακομπλεξάριστη Σοφία Λεοντίτση: Δείχνει το κορμί της μετά από δύο γέννες και στέλνει ηχηρό μήνυμα!
Showbiz

Η ακομπλεξάριστη Σοφία Λεοντίτση: Δείχνει το κορμί της μετά από δύο γέννες και στέλνει ηχηρό μήνυμα!

Τη Σοφία Λεοντίτση την είχαμε γνωρίσει μέσα από το My Style Rocks όπου είχε αφήσει το δικό της στίγμα σε ό,τι είχε να κάνει με το styling και τη μόδα γενικότερα. 

Αρκετά χρόνια μετά, η όμορφη fashionista είναι μία τρυφερή μαμά για τους δύο γιους της που αποτελούν την απόλυτη προτεραιότητά της.

Παρ' όλα αυτά, όπως η ίδια αποκάλυψε με ανάρτησή της, από τότε που γέννησε, δεν κατάφερε να απαλλαγεί από τα κιλά της εγκυμοσύνης, κάτι που φαίνεται να τη στενοχωρεί.

sofia-leontitsi-(2).jpg

Η πρώην παίκτρια του My Style Rocks σε μία κατάθεση ψυχής της στο instagram ανέβασε μία φωτογραφία της με μαγιό και έγραψε χαρακτηριστικά:

«Διανύω μια όχι και τόσο ωραία εποχή για εμένα. Δεν μου αρέσω εξωτερικά. Βλέπεις μια ζωή είχα αναλογίες μοντέλου, έτρωγα ό,τι ήθελα κι ήμουν μια αρκετά ωραία γυναίκα. Συνήθισα αυτή τη συνθήκη κι οτιδήποτε άλλο μου είναι ξένο και με στενοχωρεί. Κάθε μέρα απογοητεύομαι που προσπαθώ να χάσω τα κιλά που θέλω να πετάξω από πάνω μου, στενοχωριέμαι και υπάρχουν στιγμές που κλαίω γιατί έχω κουραστεί που δεν έχω δει ακόμα αποτέλεσμα.

Ξέρεις όμως κάτι; Ποτέ δεν σκέφτηκα να ρετουσάρω κάποια φωτογραφία μου πριν την ανεβάσω γιατί είναι σαν να ρετουσάρω και αυτήν την περίοδο της ζωής μου. Μην πειράζετε τις φωτογραφίες σας και μην απαρνιέστε αυτό που περνάτε για να αρέσετε πολύ στους άλλους. Η ζωή έχει και τα κάτω της!

sofia-leontitsi-(1).jpg

Μην γυρνάτε την πλάτη στον εαυτό σας πίσω από μια ψεύτικη εικόνα. Σε αυτήν την φωτογραφία έχω βρει το σημείο που μου αρέσει και στέκομαι απλά σε αυτό. Είναι όμορφη η αλήθεια και δεν είναι όλα μωρέ λάικ στη ζωή μας!».

Αν δεν είναι αυτό ένα πολύ αισιόδοξο και με θετική ενέργει μήνυμα προς όλες τις γυναίκες που αντιμετωπίζουν ανάλογα προβλήματα, τότε ποιο είναι;

undefined

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved